Doliu în lumea actoriei. O mare actriță s-a stins din viață

Actrița americană Shelley Duvall s-a stins din viață astăzi, pe data de 11 iulie 2024. Aceasta era cunoscută pentru rolul său în celebrul film „The Shining” (1980) realizat de regizorul Stanley Kubrick. 

Shelley Duvall s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani
Shelley Duvall s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani

Actrița Shelley Duvall s-a stins din viață 

Shelley Duvall a decedat la vârsta de 75 de ani, în urma unor complicații ale bolii de care suferea. Actrița se confrunta cu diabetul de mai mult timp și s-a stins din viață în timpul somnului. Partenerul acesteia a transmis și un mesaj după decesul ei, prin care și-a exprimat durerea și regretul.

 "Draga, dulcea, minunata mea parteneră de viață și prietenă ne-a părăsit. Prea multă suferință în ultima vreme, acum e liberă. Zboară departe, frumoasă Shelley", a spus Dan Gilroy, potrivit presei străine.

În luna noiembrie a anului 2016, Shelley Duvall a apărut în emisiunea Dr.Phil, acolo unde a dezvăluit că suferă de o boală mintală. Actrița, care părea destul de debusolată la acel moment, spunea că are nevoie de ajutor.

"Sunt foarte bolnavă. Am nevoie de ajutor", spunea Shelly Duvall.

Shelley Duvall / Foto: arhivă
Shelley Duvall / Foto: arhivă

Shelley Duvall a jucat într-o serie de filme americane

Actrița Shelley Duvall a jucat într-o mulțime de filme de-a lungul timpului, iar primul rol pe care l-a interpretat a fost în „Brewster McCloud”. Producția „3Women” i-a adus premiul pentru cea mai bună actriță la festivalul de film de la Cannes, iar interpretarea ei a fost considerată cea mai bună dintre toate.

De asemenea, Duvall rămâne memorabilă pentru rolul din filmul „The Shining”, unde a interpretat rolul soției personajului cu topor (Jack Nicholson). Producția celebră s-a filmat pe parcursul a 13 luni și a făcut furori la nivel internațional, în rândul telespectatorilor.

Printre alte filme cunoscute în care a jucat, se numără și „McCabe& Mrs Miller”, „Thieves Like Us”,  „Nashville” sau „Buffalo Bill and the Indians”. Mai mult, aceasta a primit roluri chiar și în comedii de referință, precum „Annie Hall” sau „Popeye”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
index jpg
boy 8934482 1280 jpg
ryanair avion jpg
foto1 mare pajura jpg
Cununie George Simion 1 jpg
viză SUA
daria copos poza mare jpg
1 zidar jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net