Vedete care au murit în 2022. Artiști internaționali care și-au pierdut viața

Artiști din domeniul cinematografiei și al muzicii și-au pierdut viața în anul 2022, provocând multă durere colegilor de breaslă, dar și fanilor care le-au admirat munca depusă pe platourile de filmare sau în studio.

Meat Loaf, Vangelis și Gaspard Ulliel au murit în anul 2022
Meat Loaf, Vangelis și Gaspard Ulliel au murit în anul 2022

Unii dintre ei au murit la vârste fragede, răpuși de boli necruțătoare, iar alții din cauze naturale, datorită vârstei înaintate. Iată o parte dintre cei care s-au stins în anul 2022. 

Meat Loaf 

Meat Loaf, cântăreț și actor de origine americană, a murit pe 20 ianuarie 2022, la vârsta de 74 de ani. Melodiile sale sunt cunoscute de o lume întreagă. Probabil nu există persoană care să nu fi fost înduioșată de versurile emoționantei sale melodii „I'll Do Anything For Love".

Deși a avut o carieră fulminantă, iar talentul său muzical a fost apreciat la adevărata sa valoare, viața lui Meat Loaf a fost marcată de momente dramatice, iar artistul a învățat de la o vârstă fragedă ce înseamnă durerea și suferința. Tatăl său a fost dependent de alcool și nu de puține s-a manifestat violent în familie.

Citește și: Povestea dramatică a vieții lui Meat Loaf. A avut un tată alcoolic și mințea compulsiv 

Într-un interviu Telegraph din 2016, Meat Loaf s-a comparat cu o „pisică cu 48 de vieți”. „Odată, am căzut de la etajul trei. Am avut, de-a lungul timpului, atâtea accidente că ar fi trebuit să mor”. Pe de altă parte, artistul a recunoscut că obișnuia să minte în interiviuri, așadar nimeni nu știe când spunea adevărul sau când decidea să condimenteze poveștile cu minciuni. 

În perioada în care era consumat de dependența de droguri, artistul a luat în considerare și varianta sinuciderii, însă povestea de dragoste pe care a început-o cu Leslie i-a temperat setea pentru excese.

Meat Loaf a întâlnit-o pe cea care avea să îi devină soție atunci când înregistra celebra „Bat Out of Hell". S-a îndrăgostit iremediabil de ea, iar cererea în căsătorie nu a întârziat să apară. Nu a fost una obișnuită!  

Meat nu a cerut-o de soție pe Leslie folosind un inel impresionant, ci o porție de somon, potrivit informațiilor apărute în biografia artistului. Leslie a fost, totuși cucerită de inventivitatea artistului și a acceptat cererea. Cei doi s-au căsătorit în anul 1979 și au divorțat în 2001. Între timp au devenit părinții a două fete.

După divorțul de Leslie, artistul a găsit fericirea în brațele femeii care i-a fost alături până în ultima clipă, Deborah Gillespie. 

Vangelis

Un alt artist, de talie mondială, care a murit în anul 2022 este compozitorul grec Vangelis. El s-a stins în data de 17 mai în Paris, Franța. Cei care au făcut tragicul anunț nu au precizat care a fost cauza morții celebrului artist. 

Coloanele sonore pe care le-a creat i-au adus notorietate. Din portofoliul său fac parte  coloanele sonore ale unor filme celebre precum „Blade Runner” şi „Chariots of Fire”.

De altfel, acestea i-au adus în cele din urmă notorietatea la nivel internațional, iar Vangelis a fost recompensat și cu un Oscar pentru coloana sonoră a filmului „Chariots of Fire", din 1981. 

Vezi și: Cine a fost Vangelis. Viața celebrului compozitor care a murit la 79 de ani 

Unul dintre cele mai interesante detalii despre viața lui Vangelis este faptul că a fost un muzician autodidact, refuzând lecțiile clasice de pian.

Nu se cunosc foarte amănunte despre viața personală a artistului, el fiind cunoscut pentru faptul că rareori vorbea despre aspectele care țineau de intimitate în cadrul interivurilor pe care le acorda. Cu toate acestea, se vehiculează că ar fi fost căsătorit de două ori. Nu a devenit tată niciodată. 

Gaspard Ulliel

Și lumea cinematografiei a devenit mai săracă în anul 2022. Actorul de origine franceză Gaspard Ulliel a murit la doar 37 de ani, în urma unui tragic accident petrecut în timp ce se afla la schi.

Pe 19 ianuarie și-a dat ultima suflare, internat fiind într-o clinică din Franța.  Artistul a devenit cunoscut pe plan internațional pentru pentru rolurile din „Hannibal Rising”, „A very long engagement" dar și pentru interpretarea creatorului de modă Yves Saint Laurent în filmul biografic „Saint Laurent".

Actorul nu era căsătorit, dar avea din anul 2013 o relaţie cu modelul şi cântăreaţa Gaelle Pietri.

Cei doi aveau deveniseră părinții unui băiețel, născut în februarie 2016.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net