Emily Ratajkowski i-a deranjat pe trecători cu decolteul ei! Cum a ieșit pe stradă „femeia cu cei mai frumoși sâni din lume”

21 august 2024 13:33   Vedete internaționale

Emily Ratajkowski (33 de ani) a avut parte de o experiență neplăcută marți după-amiază, pe o stradă din New York. „Femeia cu cei mai frumoși sâni din lume”, așa cum a devenit cunoscută în urmă cu mai mulți ani, a fost agasată verbal de un trecător, care se pare că a fost deranjat de decolteul ei amețitor.

Emily Ratajkowski, la plimbare cu cățelul ei

Actrița, care deține o avere de 8 milioane de dolari, a ieșit să-și plimbe câinele, pe Colombo, îmbrăcată în pantaloni negri și un maiou de culoare gri. Vedeta a filmat momentul și l-a împărtășit pe rețelele sociale. „Pune o bluză pe tine!”, a strigat un bărbat la ea.

Emily Ratajkoski nu s-a sinchisit să îi răspundă, însă fanii care au văzut videoclipul i-au spus că trebuia să îi plătească bărbatului respectiv cu aceeași monedă. În prezent, bruneta se iubește cu artistul american Shaboozey (29 de ani), dar până acum cei doi nu și-au oficializat relația. Emily are un băiețel, Sylvester Apollo (3 ani), cu fostul soț Sebastian Bear-McClard (37 de ani).

Emily Ratajkowski mănâncă multe proteine, pentru a se menține în formă

Cum se menține atât de slabă? Ei bine, Emily Ratajkowski s-a declarat o carnivoră înfocată. Îi place mult să mănânce orice tip de carne, dar își începe dimineața cu carbohidrați, respectiv un produs de patiserie și o cafea, fără zahăr sau lapte. Emily se răsfață cu un mic dejun indulgent, dar tinde să ia un prânz mai ușor - o salată cu pui sau un sendviș (care are carne, desigur!). La cină, îi place să mănânce suhi sau paste cu carne. 

„Eu sunt o carnivoră. Îmi place mult carnea și uneori îmi gătesc acasă, așa că asta mă ajută”, a declarat ea, în urmă cu ceva timp. Dacă iese în oraș, Emily Ratajkowski a recunoscut că bea câte un cocktail sau un pahar de vin, cu pritenele sale.

Mai multe