Emily Ratajkowski a încins atmosfera! S-a pozat în costum de baie și a lăsat totul la vedere

Emily Ratajkowski (31 de ani) a lansat o nouă colecție de costume de baie, intitulată Inamorata. Cu aceasta ocazie, bruneta s-a pozat într-un costum croșetat, de culoare albă, care i-a evidențiat silueta fără cusur și bronzul perfect.

Poza tip portret Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski și-a uimit fanii (Foto: Instagram)

Nu oricine își poate permite o astfel de piesă vestimentară. Costumele de baie lansate de Ratajkowski costă de la 230 de dolari în sus.

În ultima vreme, Emily Ratajkowski s-a bucurat de succes pe toate planurile, mai puțin cel amoros. În septembrie a divorțat de Sebastian Bear-mcClard, alături de care are un băiețel, pe Sylvester (2 ani). S-a zvonit că actrița, care are o avere de 8 milioane de dolari, se iubește cu artistul britanic Harry Styles, însă nu a confirmat niciodată relația. Recent, ea a declarat că este bisexuală și că vrea să-și încerce norocul și cu femei

Emily Ratajkowski îmbrăcată într-un costum de baie alb
Emily Ratajkowski are o siluetă perfectă (Foto: Instagram)

Cum se menține în formă Emily Ratajkowski

În ciuda faptului că este un model cu peste 30 de milioane de urmăritori pe Instagram, Emily Ratajkowski nu se ridică din pat odată cu soarele pentru a medita, a bea apă cu lămâie și a merge la sală. Iar când vine vorba de mâncare, deși nu ține un regim anume, Emily are grijă să nu mănânce dulciuri și produse de tip fast-food.

Sunt una dintre acele persoane care, dacă merge singură la sală, există o șansă de 50/50 să nu se antreneze cu adevărat, așa că am nevoie să mă duc cu cineva. Pentru mine, felul în care dorm după aceea este unul dintre motivele principale pentru a face mișcare. Stau mereu pe telefon și asta mi-a afectat somnul. De asemenea, sunt foarte sensibilă la lumină. Când mă antrenez, este mai bine decât să iau somnifere. Pentru că trupul meu a muncit din greu, creierul meu se odihnește în sfârșit și cred că asta este atât de valoros în zilele noastre”, a declarat Ratajkowski, pentru InStyle.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net