Harry Styles, scene fierbinți cu una din cele mai frumoase actrițe. A fost filmat pe ascuns

Emily Ratajkowski și Harry Styles au fost surprinși în ipostaze romantice pe străzile din Tokyo. Cei doi au fost fotografiați în timp ce se sărutau, părându-le că nu le pasă de ochii privitorilor, scriu cei de la Daily Mail.

Emily Ratajkowski a fost văzută sărutându-se cu Harry Styles. Foto: Profimedia.
Emily Ratajkowski a fost văzută sărutându-se cu Harry Styles. Foto: Profimedia.

Săruturi pline de pasiune, sprijiniți de o furgonetă

Săptămâna trecută, modelul Emily Ratajkowski a fost văzută în timp ce i-a mângâiat obrazul cântărețului, iar apoi l-a sărutat cu patos, în timp ce stăteau sprijiniți de o furgonetă argintie. Toate acestea s-au întâmplat în Japonia, unde cântărețul a susținut mai multe concerte la Ariake Arena, în cadrul turneului său Love on Tour.   

Harry Styles, în vârstă de 29 de ani, purta o haină și pantaloni negri, în timp ce Emily Ratajkowski, în vârstă de 31 de ani, era îmbrăcată cu o jachetă roz cu puf, peste un top scurt și o fustă neagră lungă. Cei doi păreau extrem de fericiți

Anterior, Harry Styles a avut o relație de doi ani cu Olivia Wilde

Artistul a avut anterior o relație cu regizoarea și co-starul său din Don’t Worry Darling, Olivia Wilde. Page Six a confirmat în noiembrie 2022 că Styles și Wilde, în vârstă de 39 de ani, s-au despărțit după aproape doi ani împreună.

O sursă a spus atunci că foștii parteneri sunt „încă foarte apropiați ca prieteni”, dar au „priorități diferite”, inclusiv faptul că vedeta din House este concentrată pe copiii săi. Wilde împarte custodia fiului său Otis, în vârstă de 8 ani, și a fiicei Daisy, în vârstă de 6 ani, cu fostul său logodnic Jason Sudeikis.

S-a spus la sfârșitul lunii trecute că Harry a plecat de la Olivia cu altcineva, deși doamna misterioasă nu fusese încă identificată.

 „Harry se întâlnește cu cineva. El face tot posibilul pentru a-i păstra ascunsă identitatea, după circul din jurul relației lui cu Olivia", a declarat la acea vreme o sursă pentru The Mirror.

Dar în cercurile lui apropiate știu cu toții despre povestea lui romantică. Sunt primele zile, însă lucrurile par să meargă bine".

Emily este în mijlocul unui divorț

Emily Ratajkowski s-a despărțit anul trecut de soțul ei, Sebastian Bear-McClard, cu care are un băiețel de 2 ani, Sylveste. De la divorț până în prezent, Emily a fost surprinsă în compania mai multor bărbați, printre care și Pete Davidson, și s-a spus că ar fi avut o aventură și cu Brad Pitt. 

Ratajkowski a vorbit recent despre dificultățile întâmpinate în timpul întâlnirilor în public, spunând în podcast-ul său High Low: „Oricând mă duc la o altă întâlnire, toată lumea știe”.

Emily Ratajkowski și Sebastian Bear-McClard au fost căsătoriți timp de patru ani, însă zvonurile legate de infidelitatea bărbatului erau frecvente încă de dinaintea despărțirii lor. “Da, a înșelat-o”, a spus o sursă apropiată cuplului pentru Page Six. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
alexandra stan colaj facebook jpg
image png
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net