Gestul făcut de fiul cel mare al lui Alain Delon la înmormântarea actorului i-a uimit pe fani

25 august 2024 13:22   Vedete internaționale

Adio, Alain Delon! Actorul francez, care s-a stins din viață pe 18 august, la vârsta de 88 de ani, a fost condus pe ultimul drum sâmbătă. Ceremonia de înmormântare a avut loc în capela casei sale din Douchy, într-un cadru restrâns, așa cum și-a dorit starul.

Antohy Delon le-a mulțumit fanilor veniți să-i aducă un omagiu actorului

Sicriul lui Alain Delon a fost cărat de cei trei copii ai săi, Anthony (59 de ani), Anouschka (33 de ani) și Alain-Fabien (30 de ani). Deși înmormântarea a avut loc cu ușile închise, zeci de fani s-au strâns în fața casei sale, pentru a-i aduce un ultim omagiu marelui actor, potrivit Fance24.

Anthony Delon le-a mulțumit oamenilor care au venit și au depus flori la porțile moșiei lui Delon. Fosta parteneră de film a lui Alain Delon, actrița italiană Claudia Cardinale (86 de ani) nu a participat la funeralii „din cauza durerii prea mari cauzate de pierderea lui”. Slujba a fost condusă de episcopul Jean-Michel Di Falco (82 de ani), capelanul celebrităților din Franța.

Câinele lui Alain Delon, rămas în grija familiei

Înainte de înmormântarea marelui actor, s-a vorbit mult despre câinele său, Loubu, un ciobănesc belgian. Alain Delon și-a dorit ca acesta să fie eutanasiat și înmormântat alături de el, însă familia a refuzat. Anouschka a declarat că Loubu va rămâne în grija rudelor, fără să ofere mai multe detalii.

Alain Delon a construit o capelă specială animalele lui, unde se află rămășițele a 35 dintre câinii săi, pe terenul casei sale din La Brûlerie. Anterior, el a spus că a avut 50 de câini, dar că Loubu a fost cel mai special dintre ei, întrucât a fost câinele lui de la sfârșitul vieții. „Este câinele meu de la sfârșitul vieții... Îl iubesc ca pe un copil. Am avut 50 de câini în viața mea, dar am o relație specială cu acesta. Îi este dor de mine când nu sunt lângă el.”, a mărturisit Delon în 2018, pentru Paris Match. 

Mai multe