Povestea fascinantă de viață a lui Alain Delon de România. A fost considerat unul dintre cei mai frumoși bărbați, s-a căsătorit de cinci ori, de două ori cu aceeași femeie

Alain Delon de România a existat, iar viața lui amoroasă a fost una extrem de controversată, ca și cea a starului francez. Geo Costiniu a fost considerat unul dintre cei mai frumoși bărbați din țara noastră, un magnet pentru femei, ajungând să bifeze 5 căsătorii. 

Geo Costiniu, unul dintre cei mai renumiți actori români
Geo Costiniu, unul dintre cei mai renumiți actori români

Geo Costiniu s-a născut la 23 aprilie 1950 și a fost un adevărat idol al anilor '70. A apărut în televiziune la vârsta de 8 ani, iar la vârsta de 14-15 ani deja juca la Casa Studenților din București. 

Viața sentimentală, una tumultoasă 

Actorul a trăit mai multe iubiri de-a lungul vieții sale. A fost căsătorit de cinci ori, de două ori cu aceeași femeie. Cu toate că a avut o viață tumultoasă, sfârșitul l-a prins în singurătate. 

Prima iubire a trăit-o alături de Margareta Ponogat, o femeie mai mare decât el cu 18 ani. 

„Am fost ca două steluţe care, încet-încet, s-au îndepărtat... până când nu s-au mai văzut...”, povestea actorul în trecut.

Alain Delon de România mai mărturisea faptul că s-a simțit un bărbat iubit, atrăgea femeile ca un magnet, dar toată viața a fost în căutarea partenerei ideale.

„Mai mult eu am fost iubit. Aveam o cabinieră care îmi făcea selecția pur și simplu. Fel de fel de domnișoare din sală, care fuseseră la spectacol și le-a plăcut spectacolul sau le-am plăcut eu. Veneau la cabină dupa spectacol. Faptul că am fost însurat de cinci ori cred că spune că tot timpul eu mi-am căutat acest ideal. A fost ca un fel de loz în plic… mai tragi o dată, mai tragi o dată… și am tot tras”, povestea marele actor Geo Costiniu. 

Ce mărturisiri a făcut despre cele cinci soții 

De-a lungul vieții sale, Geo Costiniu a bifat cinci căsătorii, două dintre ele fiind cu aceeași femeie. A mărturisit că și-a iubit toate soțiile și mereu credea că și-a găsit „dragostea vieții”. 

„Am avut cinci neveste, pe toate le-am iubit. De fiecare dată am crezut că mi-am găsit iubirea vieţii mele... Se poate că spune că m-am căsătorit cu fiecare femeie de care m-am îndrăgostit. E adevărat că unele au scăpat şi necăsătorite”, spunea actorul.

„E un fel de loz în plic! Poate să fie câştigător şi să rămâi cu prima. Poate să fie necâştigător şi atunci mai tragi o dată şi încă o dată şi încă…Cred că este suficient. Nu intru în concurenţă cu nimeni. Liz Taylor mă bate de mă zvântă în materie de căsătorii. A avut opt sau şapte. Şi eu am avut un repetir cu una dintre neveste. Am divorţat şi se pare că ne-am înţeles mai bine aşa… până am făcut greşeala să ne recăsătorim” - mai spunea Alain Delon de România. 

O viață de poveste, un sfârșit dureros 

Diagnosticat cu adenocarcinom hepatic pe fond de ciroză hepatică, Geo Costiniu s-a retras de pe scenă și ultimii ani ai vieții și i-a petrecut luptând cu boala grea. S-a stins din viață pe 11 noiembrie 2013, la vârsta de 63 de ani, fără niciun regret. 

„Nu regret absolut nimic din ceea ce am făcut. Am făcut şi prostii, am făcut şi lucruri bune şi mai puţin bune. Dar de regretat nu regret absolut nimic. Le-am făcut crezând în ele...Ce mai vreau de la viaţă ? Încă un şpriţ!” - mărturisea el, cu doar doi ani înainte de a se stinge din viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net