Wow! Halsey, cea mai provocatoare apariție. Sânii la vedere și lenjerie metalică

23 martie 2022 14:08   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Cântăreața Halsey a pășit pe covorul roșu la un eveniment din Los Angeles, într-o vestimentație care a întors toate privirile asupra ei. Vedeta a lăsat să i se vadă sânii aproape în întregime și a oferit tuturor o priveliște de neuitat. 

Solista Halsey în vârstă de de 27 de ani a avut o apariție de zile mari la premiile iHeart radio din Los Angeles. Vedeta a purtat o vestimentație care i-a lăsat pe toți fără replică. Halsey și-a arătat trupul fără cusur, formele voluptoase și pielea de porțelan într-un top metalic care îi lăsa la vedere sânii, aproape în întregime, astfel că solista părea mai degrabă goală în partea de sus. 

Citește și Blake Lively, incident rușinos pe covorul roșu. Ce s-a văzut după ce vântul i-a suflat rochia

Halsey și-a etalat abdomenul tonifiat într-o pereche de lenjerie intimă metalică cu talie extrem de joasă, iar vestimentația se continua cu o pereche de pantaloni care îi acoperea picioarele și o parte din posterior. 

Solista zâmbea în timp ce paparazzii o fotografiau constant, iar prezența ei la eveniment a fost de departe una dintre cele mai îndrăznețe apariții ale unei vedete de anul acesta. 

La eveniment au mai participat vedete precum Heidi Klumm sau Avril Lavigne, iar marea câștigătoare a serii a fost Jennifer Lopez care a primit un premiu pentru toată cariera. 

Kim Kardashian, în sutien la un eveniment din Miami

Când este vorba de vestimentații incredibil de sexy, vedeta care este mereu cap de listă e Kim Kardashian, start TV și fosta soție a lui Kanye West. 

Kim a adoptat dintotdeauna ținute provocatoare, la care nu a renunțat nici atunci când a fost însărcinată cu fiica ei North și la care apelează și acum la vârsta de 42 de ani. 

Citește și Kim Kardashian, apariție fenomenală într-un sutien minuscul! Fosta soție a lui Kanye West are un trup fără cusur

Vedeta americană a fost prezentă recent la un eveniment din Miami unde și-a lansa ultima colecție de lenjerie modelatoare SKIMS. Kim nu a ratat ocazia de a-și pune în evidență formele amețitoare, bustul voluptos și șoldurile, așa că a purtat doar un sutien argintiu perfect mulat și o pereche de colanți atât de strâmți încât păreau mai degrabă pictați pe trup. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Mai multe