Heidi Klum, în fustă mini la 49 de ani!

12 august 2022 3:03   Vedete internaționale

Heidi Klum (49 ani) a fost văzută etalându-și fizicul de invidiat în momentul când a sosit la filmările emisiunii Americanii au Talent. Supermodelul germano-american se află în juriul emisiunii din 2013.

Citește și: Cât de superbă e Leni, fiica de 18 ani a lui Heidi Klum

Heidi Klum și-a păstrat silueta din tinerețe

Fostul model de la Victoria's Secret, cu o avere de aproximativ 160 milioane dolari, și-a păstrat aspectul elegant și șic, purtând cu o rochie complet albă. Heidi s-a prezentat la filmări cu o pereche de pantofi cu toc mic și subțire.

Aceasta a purtat o rochie elegantă, albă, cu mâneci lungi, care i-a pus în evidență picioarele tonifiate. Accesoriul principal a constant dintr-o geantă albă, cu bretele, pe care a purtat-o pe umăr. Ea a adăugat o pereche de ochelari de soare eleganți, cu rame albe, pentru a-și proteja ochii de soarele strălucitor.

Iată și: Heidi Klum, apariție de infarct pe Instagram! Sânii vedetei au încins internetul

Deși este mama a cinci copii, Leni Olumi (18 ani), Lou Sulola (12 ani), Johan Riley (15 ani), Henry Gunther (16 ani), celebra blondă și-a păstrat silueta din tinerețe.

Heidi, carieră de succes

Te-ar putea interesa și: Heidi Klum şi-a asigurat picioarele pentru o sumă colosală

Heidi a avut o carieră de succes în industria de modeling și divertisment încă din anii 1990.  După ce a câștigat un concurs de modeling, frumoasa a apărut pe coperțile unor reviste populare precum Sports Illustrated, Vogue, Harper's Bazaar și Glamour.

WOW: Heidi Klum a fugit cu soțul ei într-o escapadă romantică în Grecia

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Mai multe