Cât de superbă e Leni, fiica de 18 ani a lui Heidi Klum

Leni Klum este fiica supermodelului internațional Heidi Klum, 48 de ani, și, la vârsta de 18 ani este deja un model de succes.

leni si heidi klum
Leni Klum a moștenit frumusețea de la mama sa, Heidi

Aceasta a publicat pe contul personal de Instagram o fotografie în care arată superb, îmbrăcată într-o rochie neagră satinată, care i-ar fi aparținut, în trecut, mamei sale.

A împlinit 18 ani în luna mai

Seara de bal, în rochia mamei”, a scris Leni în dreptul fotografiei, publicată înainte ca tânăra să participe la petrecerea de absolvire a liceului. Se pare că rochia a fost purtată de Heidi în 1998. De altfel, mama tinerei a reacționat cu un emoji la fotografiile publicate de Leni.

Citește și: Leni Klum, copie la indigo a lui Heidi! La 17 ani, adolescenta este „curtată" de cele mai mari nume din industria modei

Tânăra și-a serbat ziua de naștere, la începutul lunii mai, iar Heidi a omagiat momentul publicând pe contul ei de socializare un set de poze din copilăria acesteia.

stanga
dreapta
image
image
leni si heidi klum
1 klum heidi 6 jpg jpeg
2 klum heidi jpg jpeg
Heidi Klum profimedia 0616456260 copy jpg
3 heidi klum jpg jpeg
1 seal si leni klum jpg jpeg

Tatăl biologic al tinerei este afaceristul italian Flavio Briatore, 72 de ani, cunoscut pentru cariera sa ca manager în Formula 1.

Citește și: Heidi Klum, un posterior de vis la 48 de ani! Apariție incendiară pe străzile din Las Vegas

Heidi era gravidă, la începutul anului 2004, când a anunțat faptul că s-a separat de Briatore și abia începuse o relație cu solistul Seal, pe numele său real, Henry Olusegun Adeola Samuel.

Seal este tatăl ei adoptiv

Un an mai târziu, cei doi s-au căsătorit, iar Seal a adoptat-o pe Leni. Heidi și Seal au mai avut alți trei copii, dar, au anunțat că divorțează în ianuarie 2012. În octombrie 2014, procesul de divorț a fost finalizat.

Citește și: Heidi Klum şi-a asigurat picioarele pentru o sumă colosală

După o serie de relații de scurtă durată, Heidi a anunțat, în 2018, că s-a cuplat cu Tom Kaulitz, 32 de ani, chitaristul trupei Tokio Hotel. Cei doi s-au căsătorit în 2019.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
Monica Tatoiu
BeFunky collage (2) jpg
andreea banica22 png
emil rengle
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub anda adam png
andreea banica22 png
nicole kidman keith urban3 jpg
BeFunky collage (2) jpg
guslicov raluca alex mica aura b JPG
cub catalin botezatu png