Jennifer Lopez, o șefă de coșmar! Angajații nu au voie să o privească în ochi

13 iunie 2024 13:31   Vedete internaționale

Jennifer Lopez (54 de ani) a fost recent ținta unor critici. Surse din industrie au declarat că artista are „comportament de divă” și că le-a impus angajaților ei o serie de reguli absurde. J. Lo le-ar fi interzis contactul vizual cu ea, iar unele persoane din staff-ul ei personal nu au voie să-i vorbească.

În urmă cu două săptămâni, Jennifer Lopez, care se laudă cu o avere de 400 de milioane de dolari, a anunțat că își anulează turneul muzical, pe motiv că vrea să petreacă mai mult timp cu familia. Asta în contextul în care s-a zvonit de ceva vreme că ar fi în pragul divorțului de Ben Affleck (51 de ani). Nu e de mirare că au apărut și bârfe despre comportamentul nepotrivit al cântăreței americane, pe care mulți dintre oamenii care au lucrat cu ea au descris-o drept „fițoasă” și „o persoană cu adevărat neplăcută”.

Am lucrat în culise la unul dintre concertele ei. Toți angajații au fost instruiți să nu se uite la ea”, a declarat o sursă citată de tabloidul britanic Daily Mail. O altă persoană a relatat o poveste similară: „Șoferilor de limuzină li s-a spus să nu vorbească și să nu se uite la diva Jennifer. N-aveau voie să o privească nici în oglinda retrovizoare”.

„Jennifer Lopez nu e deloc drăguță”

O influenceriță americană și veterană a industriei de televiziune, care poartă numele de scenă LABellatini, a împărtășit o poveste despre presupusa „regulă fără contact vizual” a lui Jennifer, într-un videoclip TikTok săptămâna aceasta. „Am un prieten care a lucrat la un proiect cu J. Lo și l-a dat afară. A oprit toată producția pentru că a privit-o în ochi. Mai am cam 15 povești ca asta”, a afirmat ea. În ultima vreme, tot mai mulți oameni au avut curaj să își spună experiențele neplăcute prin care au trecut cu Jennifer Lopez.

Am lucrat o un resort de schi din California. Înainte să se cazeze ea, am primit o avertizare că nu avem voie să o privim în ochi. Nu mi-a venit să cred așa ceva!”, a scris pe rețeaua socială X un utilizator.

Anterior, prezentatoarea TV Meghan McCain (39 de ani) a calificat-o pe Jennifer drept o „persoană profund neplăcută”. Ea a spus că Lopez ar trebui să își vadă de lungul nasului. „J. Lo are deja o reputație ca o persoană neplăcută. Nu este deloc drăguță”, a declarat Meghan McCain într-un podcast.

Mai multe