Jennifer Lopez și Ben Affleck au făcut senzație pe străzile din Milano, în timp ce se aflau la cumpărături

26 august 2022 9:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Jennifer Lopez și Ben Affleck se bucură de a doua lună de miere, în Italia, și au fost surprinși de către fani în timp ce făceau cumpărături.

A doua lună de miere a lui J-Lo și Ben Affleck

Cei doi îndrăgostiți au avut prima lună de miere la Paris, însă nu le-a fost suficientă acea vacanță, așa că s-au decis să aibă și o a doua lună de miere, în Italia, semn că își doresc să petreacă din ce în ce mai mult timp împreună.

Vezi și: Jennifer Lopez, ţinute de 170.000 de dolari în luna de miere, în Paris

Celebrul cuplu au petrecut prima parte a vacanței în Capri, Italia, unde artista a evoluat în cadrul Galei LuisaViaRoma, pentru UNICEF, iar după au fost văzuți la cină la Lacul Como. Ulterior au făcut senzație pe străzile din Milano. 

Poate te interesează: «Bennifer», nuntă de jumătate de milion de dolari. Imagini nefăcute publice până acum, de la marele eveniment

J-Lo și Ben Affleck în Milano, la cumpărături

J-Lo și soțul ei au ieșit la cumpărături în Milano și au impresionat pe toată lumea cu gesturile tandre. Jennifer a optat pentru o un costum format dintr-o pereche de pantaloni albi și un crop top, iar pe cap purta o pălărie, conform Dailymail.com.

Cei doi au stat lipiți unul de celălalt, iar în timp ce se aflau în magazin actorul i-a pus mâna pe fund soției sale.

Când au ieșit din magazin, Jennifer a zâmbit, iar Ben a condus-o prin mulțime. Fanii nu au stat pe gânduri și s-au bucurat să îi vadă, așa că au scos telefonul să surprindă fiecare moment.

Jennifer Lopez, rochii de 1 milion de dolari la nuntă

Jennifer Lopez a avut de curând nunta cu Ben Affleck, în Georgia, acolo unde au fost invitate 135 de persoane. Jennifer a avut o apariție spectaculoasă, a purtat trei rochii semnate de Ralph Lauren, fiecare fiind estimată la aproximativ 1 milion de dolari. 

Nici Ben Affleck nu s-a lăsat mai prejos și a purtat un sacou alb, pantaloni negri și un papion negru, desigur tot marca Ralph Lauren. 

„În cele din urmă, a fost cea mai bună nuntă posibilă pe care ne-am fi putut-o imagina. Una la care am visat demult și una care a devenit realitate… în sfârșit”, a declarat J-Lo.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe