Johnny Depp, declarație emoționantă după proces! „Adevărul nu moare niciodată”

2 iunie 2022 2:14   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Imediat după anunțarea verdictului din procesul contra lui Amber Heard, John Depp a transmis un comunicat de presă foarte emoționant. Actorul vorbește despre toate chinurile din ultimii 6 ani, dar și despre faptul că „juriul i-a dat viața înapoi”.

Johnny Depp a avut câștig de cauză în procesul împotriva fostei soții, Amber Heard, care a fost judecat în statul Virginia. Plin de detalii halucinante, cel mai mediatizat proces din ultima perioadă s-a încheiat cu o decizie favorabilă vedetei de la Hollywood, care va primi despăgubiri în valoare de 15 milioane de dolari.

Citește și Johnny Depp, moment demențial, în Anglia! Ce a făcut pentru a uita de proces

În prima declarație după aflarea verdictului, starul francizei „Pirații din Caraibe” a precizat că scopul său a fost să „dezvăluie adevărul, indiferent de rezultat”. Totodată, Johnny Depp amintește, în comunicat, vorbele marelui filosof Seneca: „Veritas numquam perit. Adevărul nu piere niciodată.”

Citește și Suma fabuloasă pe care o primea staff-ul lui Johnny Depp. Medicul câștiga o avere

Johnny Depp, după procesul câștigat împotriva fostei soții: „Șase ani mai târziu, juriul mi-a dat viața înapoi”

„În urmă cu șase ani, viața mea, viața copiilor mei, viața celor mai apropiați mie și, de asemenea, viața oamenilor care de mulți, mulți ani m-au susținut și au crezut în mine au fost schimbate pentru totdeauna. Totul s-a petrecut într-o clipă.

Mi-au fost aduse acuzații false, foarte grave și penale prin intermediul mass-media, ceea ce a declanșat un fluviu nesfârșit de ură la adresa mea, deși nu mi s-a adus vreo acuzație. (...) A avut un efect seismic, un impact colosal asupra vieții și carierei mele. Șase ani mai târziu, juriul mi-a dat viața înapoi. Sunt cu adevărat recunoscător”, a transmis Johnny Depp, conform CNN.

În continuarea comunicatului, superstarul menționează faptul că, atunci când a luat decizia de a o acționa în instanță pe Amber Heard, era conștient de „obstacolele legale” și de „circul inevitabil” pe care-l va declanșa procesul.

Johnny Depp: „Ce e mai bun abia acum urmează să se întâmple”

Actorul speră că acțiunea lui îi va ajuta și pe alții care s-au aflat în situații asemănătoare. Totodată, Depp își dorește să fie din nou considerat „nevinovat” de presă.

„Încă de la început, scopul aducerii acestui caz a fost să dezvălui adevărul, indiferent de rezultat. Ce e mai bun urmează să vină și un nou capitol a început în sfârșit. Veritas numquam perit. Adevărul nu piere niciodată”, a transmis în încheiere Johnny Depp.

Actorul a dat-o pe Amber în judecată pentru defăimare, în urma unui articol din Washington Post, în care aceasta susținea că a fost victima violenței domestice. Depp a cerut daune în valoare de 50 de milioane de dolari. Pe 1 iunie 2022, juriul a decis că actorul trebuie să primească despăgubiri în valoare de 10 milioane de dolari, dar și 5 milioane de dolari daune punitive. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe