Julia Fox, ținută bizară pe covorul roșu! Și-a pus chiloții peste fustă

22 august 2024 15:09   Vedete internaționale

Julia Fox (34 de ani) a venit pe covorul roșu, miercuri, la premiera „Adam Sandler: Love You” – un show de comedie special, difuzat pe Netflix, îmbrăcată într-o ținută bizară.

Julia Fox preferă hainele ciudate

Cunoscută deja pentru hainele ei extravagante, actrița italo-americană, care deține o avere de 30 de milioane de dolari, s-a asigurat că toate privirile sunt ațintite către ea. Julia a venit îmbrăcată într-un compleu negru, format dintr-o fustă lungă, o bluză cu un maiou pe deasupra și un sacou supradimensionat.

Dar ce a atras atenția a fost faptul că Fox și-a pus o pereche de chiloți de culoare roz în partea din față a fustei. Ea a asortat lenjeria intimă cu o geantă cu fundițe.

Julia Fox a anunțat că este lesbiană 

Vedeta, care s-a iubit în trecut cu rapperul Kanye West, a afirmat recent că este lesbiană, după ce anterior a spus că este bisexuală.

„Hei, așa am fost eu, lesbiana aia cu...iubit. Nu se va mai întâmpla asta niciodată. Îmi pare rău, băieți”, a declarat Julia Fox, într-un videoclip publicat pe Tik Tok. Anterior a spus că îi este frică să facă această mărturisire: „Îmi e teamă. Se va întâmpla și asta, dar momentan încerc să mă pregătesc psihic”. 

De asemenea, ea a scris în memoriile sale despre sentimentele ei pentru cea mai bună prietenă, Gianna.

Dacă ar fi fost să fiu deschisă cu privire la sexualitatea mea, aș fi fost cu Gianna”, a spus Fox pentru The Times. „Eram discrete. Au fost momente când făceam sex și apoi nu vorbeam niciodată despre asta. Dacă aș putea să o readuc la viață, aș schimba totul la viața mea, în afară de fiul meu. Ea a murit, iar eu nu am mai fost niciodată la fel.

Julia Fox are un băiat pe nume Valentino (3 ani), din mariajul cu Peter Artemiev.

Mai multe