Cât de dotat este Kanye West. Actrița Julia Fox l-a dat de gol: „Oh, Dumnezeule!”

Unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood a ajuns în atenția publică în urma unor mărturisiri picante, făcute de nimeni-alta decât Julia Fox, celebritatea cu care a fost împreună în trecut și care a dezvăluit cât de „dotat" este fostul lui Kim Kardashian. 

Julia Fox și Kanye West / foto: Arhiva Click!
Julia Fox și Kanye West / foto: Arhiva Click!

În timpul unui interviu, acum mai mult timp, Julia Fox a primit o întrebare mai puțin așteptată din partea prezentatoarei. În timp ce poate mulți s-ar fi gândit că nu are de gând să răspundă, actrița nu a bătut în retragere, ci a estimat dimensiunea dotărilor lui Kanye West. 

Cât de dotat este Kanye West

Nerăbdătoare să răspundă, vedeta a făcut un adevărat show în platoul emisiunii. Prezentatoarea și-a deschis larg mâinile, după care și-a apropiat palmele, rugându-o pe Julia Fox să îi spună să se oprească atunci când ajunge la mărimea estimată.

Rezultatul a fost unul de-a dreptul șocant, lăsând mască reprezentantele sexului frumos.

Momentul culminant a fost reprezentat de scena în care actrița a oprit-o pe Ziwe, prezentatoarea emisiunii, deoarece rezultatul obținut lăsa de înțeles că dimensiunea penisului lui Kanye West se apropia, cu lejeritate, de 30 de centimetri, conform Page Six.

Adevăratul motiv pentru care actrița a acceptat să formeze un cuplu cu Kanye

În urmă cu ceva timp, Kanye West și Julia Fox au format un cuplu, destul de controversată fiind relația celor doi. Timp mai târziu, s-a aflat și motivul pentru care s-a creat această impresie.

Actrița mărturisea că relația cu Kanye a fost mai mult un act de bunăvoință pentru Kim Kardashian, pentru a o salva de el.

„Înainte de toate, Kanye era normal în preajma mea. L-am cunoscut cu ani în urmă, atunci când duceam hainele să le vând la magazinul surorilor Kardashian.

Mereu am îndrăgit-o pe Kim. Îmi amintesc când Kanye mi-a dat primul mesaj și nu am răspuns. Nu am vrut să mă complic cu o altă celebritate pentru că știam ce presupune asta și niciodată nu e așa cum te aștepți. E plictisitor.

Apoi, m-am gândit mai bine și mi-am zis că, poate așa, o salvez pe Kim Kardashian. În acel moment, am știu că dacă cineva poate face asta, eu sunt aceea, pentru că mi-am setat mintea spre așa ceva”, a spus Julia Fox.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net