Velma din «Scooby-Doo» este lesbiană, în noul film animat! De cine se îndrăgostește

Cu toții cunoaștem simpaticul grup de personaje format din Shaggy, Velma, Daphne, Fred și câinele Scooby, din seria care a debutat în anul 1969. De atunci, multe s-au schimbat, iar una dintre cele mai îndrăgite eroine, Velma, tocmai ce a fost confirmată ca lesbiană!

Personajul Velma și-a recunoscut orientarea sexuală (Foto: captură video)
Personajul Velma și-a recunoscut orientarea sexuală (Foto: captură video)

Citește și: A murit «Shaggy» din desenele animate «Scooby-Doo»

De-a lungul deceniilor, fanii Scooby Doo au suspectat acest detaliu, iar acum au parte de confirmarea pe care au așteptat-o atâta timp. Episodul special de Halloween a fost lansat online marți, fiind disponibil pentru cumpărare și închiriere pe Prime Video, la un preț între 15 și 25 de dolari.

Vezi și: Tot ce nu ştiai despre Tom şi Jerry: cum s-au numit la început, de ce au apărut acuzaţii de rasism

Fanii au suspectat de multă vreme că Velma este lesbiană

Va debuta oficial pe micile ecrane la data de 14 octombrie, pe postul Carton Network US. În acest nou film, Velma a pus ochii pe personajul negativ Coco Diablo.

Într-una din scene, i se înroșesc obrajii și i se aburesc ochelarii, atunci când cea de care este evident îndrăgostită o atinge pe umăr. „Jinkies!”, a exclamat apoi Velma – replica ei clasică, pe care o folosește în aproape toate episoadele „Scooby-Doo”. Ea a flirtat pe tot parcursul episodului cu Coco, fiind clar interesată de aceasta.

Iată și: FOTO Mesaje sexuale subliminale din animaţiile Disney. Ce secrete ruşinoase se ascund în imagini?

Într-o altă scenă, Daphne o tachinează pe Velma, spunându-i că îi plac infractoarele.: „Oh, pe cine încerc să păcălesc? Sunt îndrăgostită, Daphne! Ce să fac? Ce să spun?”, a întrebat-o Velma.

Faptul că Velma este lesbiană a fost mult timp un secret neoficial, împărtășit atât de fanii desenului animat și al filmelor, dar și de creatorii „Scooby-Doo“, potrivit Variety.

„Vă place sau nu, acesta a fost mereu planul nostru pentru ea!“

James Gunn, care a scris primele filme live-action, și Tony Cervone, care a fost producător al seriei „Mystery Incorporated“, au confirmat orientarea sexuală a personajului, dar nu au reușit niciodată să o facă oficială, pe ecran. Cel mai probabil, de teama repercursiunilor.

Te-ar putea interesa și: Bugs Bunny a împlinit 80 de ani. Ce nu știai despre celebrul personaj de desene animate

„În 2001, Velma era în mod explicit gay, în scenariul meu inițial pentru filme. Dar studioul a «diluat» acest aspect.“, a explicat Gunn pe Twitter, în 2020.

Totodată, Cervone a scris pe Instagram că: „Am mai spus asta înainte, Velma din «Mystery Incorporated» este lesbiană. Întotdeauna am plănuit ca Velma să se acționeze ciudat când se întâlnea cu Shaggy, deoarece acea relație era greșită pentru ea și a avut dificultăți. Vă place sau nu, acesta a fost mereu planul nostru pentru ea.”

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
vedete jpg
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg