Kanye West a rămas, din nou, fără contul de Twitter. Elon Musk l-a taxat dur, după ce și-a declarat iubirea pentru...Hitler!

2 decembrie 2022 9:40   Vedete internaționale

Rapperul Kanye West se pare că nu se învață minte! La numai 2 luni de când i s-a redeschis contul de Twitter, starul rămâne din nou fără cont. Potrivit informațiilor din presa internațională, Kanye West ar fi încălcat din nou regulile platformei de socializare. 

La 2 luni de când anunța că și-a recuperat contul de Twitter, suspendat în urma unor nereguli, rapperul Kanye West a comis-o din nou!

Acesta a rămas iarăși fără profilul de Twitter, din cauza tweet-urilor sale care nu erau în concordanță cu regulile platformei de socializare. 

Ce mesaj a transmis Elon Musk, după ce West a rămas fără Twitter

La scurt timp după ce rapperul Kanye West a rămas din nou fără contul de Twitter, Elon Mus a oferit o reacție pe cinste. Patronul platformei de socializare a mărturisit, potrivit presei internaționale, că a făcut tot ce s-a putut, însă regulile sunt reguli chiar și pentru West. 

„Am făcut tot ce am putut. În ciuda acestui lucru, el a încălcat din nou regula noastră împotriva incitării la violență. Contul va fi suspendat”, a fost postarea lui Elon Musk, de pe Twitterul său.

Se pare că măsura a fost luată la numai o oră de când Elon Musk primea un comentariu din partea unui internaut, care-l ruga să-l „repare” pe Kanye West.

West, al cărui profil activa sub numele de Ye, avea 30 de milioane de urmăritori și rapperul se mândrea cu el, mai ales că l-a recuperat după o lungă perioadă în care nu s-a putut bucura de Twitter. 

Nu rata - Kanye West, la Casa Albă? Rapperul a anunțat că va candida, din nou, la algerile prezidențiale din SUA

Și-a declarat în mod public iubirea pentru Hitler

Fără să se gândească la consecințe, West a postat un tweed ce cuprindea remarci antisemite, iubirea și admirația declarată pentru Hitler, dar și steaua lui David și svastica. La prima abatere pe care a avut-o, Elon Musk a susținut că nu a avut nicio implicare la readucerea „la viață” a contului rapperului. 

La ultima abatere, West a ținut să-și spună nemulțumirile în fața fanilor de pe Twitter, mai ales că trebuia să-i informeze cu privire la absența lui de pe rețeaua de socializare, din următoarea perioadă. 

Acesta a postat o fotografie cu Ari Emanuel, înfățișat în timp ce-l stropește cu apă pe Elon Musk. „Să ne amintim mereu că acesta este ultimul meu tweed”, a scris Kanye West, înainte să-i fie suspendat contul. 

West, în război total cu Elon Musk!

Pentru că decizia luată de patronul Twitter l-a nemulțumit total pe celebrul rapper, West a pornit un război virtual fără limite. Inițial, contul acestuia a fost restricționat pentru 12 ore, iar după trecerea acestora, a fost suspendat. 

Potrivit informațiilor oferite de dailymail, nu se știe încă dacă această suspendare este una temporară sau permanentă. „Îmi pare rău, dar ai mers prea departe, asta nu e iubire”, i-a scris Elon Musk, lui West, la postarea în care își exprimă admirația pentru Hitler. 

„Cine te-a făcut judecător”, i-a replicat, numaidecât, Kanye West. 

Un lucru e cert: faptele sale nu rămân nepedepsite! Fie că îi convine sau nu, rapperul trebuie să se conformeze deciziei pe care a luat-o Musk și să aștepte să-i fie deblocat, din nou, contul de Twitter.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe