Kate Moss, cea mai bună vecină! Supermodelul livrează mâncare bătrânilor

26 iunie 2022 7:32   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Supermodelul Kate Moss se pare că este printre cei mai buni vecini pe care poți să-i ai. Vedeta a început să livreze mâncare bătrânilor ce nu se pot deplasa de la domiciliu.

Pentru a se pregăti pentru o posibilă nominalizare din partea Reginei Elisabeta, la Jubileul de Platină, Kate Moss a fost destul de ocupată cu acțiunile caritabile și cu dezvoltarea spiritului civic. Vedeta a livrat mâncare bătrânilor din cel mai nou cartier al ei, Cotswolds, unde s-a mutat recent. 

De la viața plină de petreceri, la liniștea de la țară

Cel mai probabil, vedeta a apelat la fratele ei, Nick, care deține o furgonetă dedicată special livrării de mâncare. 

Kate Moss dorește, de altfel, să-și repare greșelile din trecut. În 2005, un videoclip a circulat în spațiul online, în care vedeta era surprinsă luând droguri. De altfel, este cunoscut publicului larg că Kate Moss este o mare petrecăreață, care ar face orice pentru a se distra. 

Află mai multe despre motivul pentru care Kate Moss a lăsat viața din Londra: Cu câți bani și-a vândut fotomodelul Kate Moss casa de lux pentru a se muta la sat

Asta ar explica, de altfel, și poziția pe care Kate Moss a avut-o în timpul Jubileului de Platină al Reginei Elisabeta, unde a fost invitată să petreacă alături de alte personalități memorabile din anii ‘90, într-un autobuz supraetajat. 

Un vecin al vedetei a amintit că „Kate este foarte populară prin părțile astea, chiar integrându-se în această comunitate”.

„Nu are aere de superioritate și discută cu toată lumea. A început chiar să livreze feluri de mâncare bătrânilor care nu se pot deplasa.”

Urmărește și cea mai recentă excapadă a lui Moss și Depp: Johnny Depp, petrecere nebună, în backstage, cu fosta lui iubire, Kate Moss

Kate Moss, pe coperta Vogue

Kate Moss a apărut, din nou, pe coperta revistei Vogue. Ca notă informativă, Kate Moss este prin cele mai vizibile apariții pe coperta revistei, dar de data aceasta, cu ocazia Jubileului de Platină, vedeta a purtat o îmbrăcăminte ce portretiza steagul Regatului Unit.

Chiar și așa, vedeta pare că nu dorește să renunțe la viața de la țară. Acum, după mulți ani de petrecut în fiecare noapte, e mai probabil să o vezi pe Kate Moss cum își plimbă câinii pe stradă, decât să fie prezentă într-un apartament de lux din Londra, distrându-se pe cele mai nebunești hituri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe