Kourtney Kardashian, gravidă pentru a patra oară? Detaliul care i-a intrigat pe fani

19 septembrie 2022 21:11   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Kourtney Kardashian (43 de ani) şi-a uimit fanii după ce a publicat o serie de imagini în care apare în lenjerie intimă, din culisele celei mai noi şedinţe foto ale sale. Vedeta s-a fotografiat în faţa oglinzii, în timp ce asistentele sale o aranjau, duminică.

Kourtney, care deține o avere de 65 de milioane de dolari, a stârnit din nou zvonuri că ar fi însărcinată, după ce au apărut noi imagini, în care pare că este un pic mai..balonată. Însă, bruneta a negat imediat, după ce fanii au luat-o la rost pe reţelele sociale. Ea s-a apărat spunând că aşa arată corpul neretuşat al unei femei, dar nu toţi s-au lăsat convinşi de răspunsul său.

Citește și: Kourtney Kardashian i-a îngrozit pe fani! Ce obiect înfricoșător a lăsat la vedere, în casă?

Aceasta nu este prima dată când Kourtney, care este mama a trei copii – Mason (12 ani), Penelope (10 ani) şi Reign (7 ani), a fost ţinta speculaţiilor legate de sarcină. Zvonurile repetate au apărut la aproximativ un an după ce ea şi soţul ei, Travis Barker (46 de ani) , au spus că vor să încerce să aibă un copil împreună, cu ceva timp înainte de a se căsători în luna mai.

Nu rata nici: Vești proaste pentru Tavis Barker, după ce a fost internat! Ce afecțiune are?

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe