Kylie Jenner, mândră de formele ei! Ce bine arată în costum de baie, după două nașteri

10 iulie 2024 14:11   Vedete internaționale

Kylie Jenner (26 de ani) a fost protagonista unei ședințe foto extrem de sexy! Îmbrăcată într-un costum de baie portocaliu, focoasa brunetă a fost pozată la plajă, în timp ce își etala abdomenul intens lucrat la sală și bustul generos.

Kylie Jenner este foarte mândră de silueta ei, mai ales că a născut până acum de două ori. Ea se duce la sală de cei puțin trei ori pe săptămână și are grijă la ceea ce mănâncă, pentru a se menține în formă.

Vedeta, care se laudă cu o avere de 700 de milioane de dolari, mănâncă de cele mai multe ori acasă, așa că poate să aleagă să-și gătească ceva sănătos precum supe, salate și carne la grătar. Atunci când iese cu prietenele în oraș, Jenner a mărturisit că nu se restricționează și își dă voie să mănânce orice are poftă.

Kylie Jenner a rămas prietenă cu tatăl copiilor ei

Kylie și fostul ei partener, Travis Scott, au împreună o fiică pe nume Stormi (6 ani) și un băiat, Aire (2 ani). Cei doi s-au despărțit în 2022, dar au rămas prieteni de dragul celor doi copii. De multe ori, Travis îi lasă mesaje publice pe Instagram și o susține în noile ei proiecte.

 „Kylie crede că e foarte drăguț din partea lui Travis să-și arate sprijinul pentru ea într-un mod atât de public. Totuși, ăsta este Travis. Chiar și atunci când erau un cuplu, nu s-a sfiit niciodată să-și arate dragostea.

 Chiar dacă nu mai sunt împreună, au o legătură uimitoare și sunt încă cei mai buni prieteni. Au o relație remarcabilă și au în continuare grijă împreună de cei doi copii ai lor. S-au asigurat întotdeauna că micuții știu că sunt amândoi acolo pentru ei în orice moment și asta nu se va schimba niciodată.

Chiar dacă au avut suișuri și coborâșuri de-a lungul anilor, au un respect și o admirație profundă unul pentru celălalt, indiferent ce s-ar întâmpla”, au afirmat apropiații vedetei.  

Kylie Jenner se iubește  în prezent cu actorul Timothée Chalamet (28 de ani).

Mai multe