Miley Cyrus, încoronată drept Legendă Disney: „Sunt foarte mândră că am fost Hannah Montana”

12 august 2024 14:46   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Miley Cyrus (31 de ani) a fost încoronată Legendă Disney duminică seara și cu această ocazie și-a exprimat dragostea față de perioada în care a fost Hannah Montana.

Miley Cyrus, cea mai tânără persoană care a primit acest premiu

Duminică, 11 august, Miley Cyrus a fost onorată ca Legendă Disney la Honda Center din Anaheim, Californi. La eveniment, celebra cântăreață a venit îmbrăcată într-un costum strălucitor. Anul acesta, ea a fost una dintre cele 14 persoane care au primit un premiu pentru munca remarcabilă pe care a făcut-o pentru Compania Walt Disney. Miley Cyrus a devenit cea mai tânără persoană are a primit această distincție.

Miley a plâns pe scenă

Când a urcat pe scenă, Miley Cyrus a ținut un discurs emoționant, cu lacrimi în ochi. Ea le-a mulțumit fanilor ei loiali, care au văzut-o crescând, conform Just Jared.

„Sunt aici, încă mândră că am fost Hannah Montana pentru că a făcut-o pe Miley în atât de multe feluri. Acest premiu este dedicat lui Hannah și tuturor fanilor ei uimitori și loiali. Voi dezvălui un mic secret despre Legendele Disney: și legendele se tem. Mi-e frică acum, dar facem asta oricum. Este legendar să îți fie frică și să continui. Nu există eșec când încerci (...) Sunt mândră că am fost Hannah Montana. Acest premiu i l-am dedicat lui Hannah și fanilor ei uimitori, care mi-au făcut visul să devină realitate.”, a declarat Miley, care deține o avere de 160 de milioane de dolari, la evenimentul Disney D23.

La ceremonie, Miley Cyrus a venit însoțită de mama ei, Tish, și de sora ei, Brandi. Artista a interpretat piesa „Best of Both Worlds” din Hannah Montana, în onoarea personajului care a făcut-o celebră. În cadrul evenimentului, a fost difuzat și un videoclip tribut cu mesaje de la John Travolta, Chappell Roan și Bret Michaels.

Mai multe