Rihanna, o nouă apariție fabuloasă în Malibu. Vedeta a făcut furori

17 februarie 2022 13:31   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rihanna, una dintre cele mai celebre artiste din lume a făcut din nou furori cu o apariție fabuloasă, în cadrul unui eveniment de fițe din Malibu.

Rihanna, artista, în vârstă de 33 de ani, urmează să aibă primul copil cu iubitul ei A$AP Rocky. Cântăreața și-a anunțat sarcina luna trecută, în timpul unei ieșiri prin New York, alături de viitorul tată al copilului. 

Rihanna și-a făcut recent apariția în cadrul unui eveniment public la Malibu. Ea a venit pentru a lua cina la celebrul local Nobu, cu un tricou Chicago Bulls și o haină din blană artificială roșie în formă de inimă.

Viitoarea mamă a asortat ținuta sport cu pantaloni maro, tocuri înalte și o jachetă din blană artificială roșie în formă de inimă, de la brandul Saint Laurent, din faimoasa colecție din 2016. 

După speculații intense, Rihanna a confirmat zvonurile despre bebelușul ei la sfârșitul lunii trecute, când s-a afișat cu A$AP Rocky pe străzile din New York.

Rihanna și A$AP Rocky, fabuloși pe covorul roșu

Rihanna și iubitul ei A$AP Rocky au fost prezenți la un eveniment select din Los Angeles, iar la acel moment vedeta a strălucit pe covorul roșu. Fanii au fost absolut surprinși de imaginea Rihannei care arăta mai frumoasă ca oricând. Vedeta a fost îmbrăcată într-o vestimentație strălucitoare din paiete și încălțată cu o pereche de tocuri amețitoare.

Artista este una dintre cele mai de succes artiste americane. Rihanna s-a lansat ca cântăreață în 2005, iar muzica ei i-a câștigat o mulțime de fani și o avere de invidiat. Artista nu s-a limitat doar la muzică, ci s-a implicat și în domeniul modei și a produselor de frumusețe cu noul ei brand Fenty. 

Rihanna a dat lovitura cu brandul său Fenty, iar în 2019 a avut și o prezentare de modă care a revoluționat industria. Artista a inclus printre modele femei care nu se aliniază standardelor de frumusețe din industria modei. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe