Nicole Scherzinger, sexy la înălțime! Cum s-a pozat în vacanța din Grecia

15 august 2023 14:15   Vedete internaționale

Nicole Scherzinger (45 de ani) arată impecabil! Nu se sfiește să își etaleze corpul tonifiat ori de câte ori are ocazia, iar zilele trecute, superba brunetă a publicat fotografii sexy, pe pagina ei oficială de Instagram, din vacanța sa în Grecia.

Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, decupat în zona abdomenului, Nicole a pozat în diverse ipostaze, cocoțată pe marginea unei piscine aflate la înălțime. Fosta membră a trupei Pussycat Dolls, care deține o avere de 14 milioane de dolari, s-a logodit recent cu fostul jucător de rugby Thom Evans (38 de ani), care a cerut-o în căsătorie pe plajă, în Portugalia.

Nicole Scherzinger își dorește un copil

Cei doi sunt împreună încă din 2019 și par hotărâți să facă pasul cel mare. Evans a avut anterior o relație cu modelul și actrița Kelly Brook, de care s-a despărțit în 2013, iar Scherzinger s-a iubit cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov din 2016 până la începutul lui 2019.  La începutul acestui an au existat zvonuri că Nicole și Thom  s-au despărțit, însă sportivul le-a negat vehement.

„Wow, acestea sunt noutati chiar și pentru noi. Ce glumă proastă”, a declarat bărbatul pe Instagram, după ce a citit articole în presa americană, care anunțau despărțirea de Nicole.

Nicole Scherzinger și Thom Evans s-au cunoscut în 2019, când jucătorul de rugby a apărut pe Celebrity X Factor ca membru al trupei de băieți Try Star alături de colegii jucători de rugby Ben Foden și Levi Davis. După încheierea emisiunii, Thom și Nicole și-au păstrat relația secretă timp de câteva luni, înainte de a face totul public într-o postare pe Instagram.

Recent, Scherzinger a declarat că își dorește să își întemeieze o familie și că vrea mai mulți copii, dar că toate vor veni la momentul potrivit.

Nicole și Thom se iubesc extrem de mult. Se gândesc să își întemeieze o familie și, din cauza vârstei lui Nicole, vor ca asta să se întâmple cât de curând. Ea știe că timpul trece, a declarat o sursă apropiată de cuplu, în 2021.  

Mai multe