Nicole Scherzinger, siluetă perfectă la 46 de ani! S-a pozat în costum de baie

5 august 2024 14:30   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Nicole Scherzinger (46 de ani) este foarte mândră de cum arată. Și are și de ce! Cântăreața și dansatoarea americană muncește din greu pentru a-și păstra silueta – ține o dietă sănătoasă și face sport aproape în fiecare zi. Recent, fosta membră a trupei Pussycat Dolls le-a arătat fanilor ei cum se distrează pe iaht.

Nicole Scherzinger, sexy în costum de baie

Vedeta s-a pozat într-un costum de baie format din două piese, care i-a scos în evidență abdomenul tonifiat și picioarele lungi. „Sunt zodia Rac și iubesc apa. Acesta este locul în care mă simt cea mai fericită ”, a scris Nicole Scherzinger, pe pagina ei de Instagram.

Nicole Scherzinger vrea să-și întemeieze o familie cu Thom Evans

Nicole Scherzinger și Thom Evans sunt împreună încă din 2019 și par hotărâți să facă pasul cel mare. Evans a avut anterior o relație cu modelul și actrița Kelly Brook, de care s-a despărțit în 2013, iar Scherzinger s-a iubit cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov din 2016 până la începutul lui 2019.  La începutul acestui an au existat zvonuri că Nicole și Thom  s-au despărțit, însă sportivul le-a negat vehement.

„Wow, acestea sunt noutati chiar și pentru noi. Ce glumă proastă”, a declarat bărbatul pe Instagram, după ce a citit articole în presa americană, care anunțau despărțirea de Nicole.

Nicole Scherzinger și Thom Evans s-au cunoscut în 2019, când jucătorul de rugby a apărut pe Celebrity X Factor ca membru al trupei de băieți Try Star alături de colegii jucători de rugby Ben Foden și Levi Davis. După încheierea emisiunii, Thom și Nicole și-au păstrat relația secretă timp de câteva luni, înainte de a face totul public într-o postare pe Instagram.

Bruneta, care se laudă cu o avere de 14 milioane de dolari,  a mărturisit în urmă cu ceva timp că își dorește copii.

Mai multe