O celebră blondă, cu chiloții la vedere pe covorul roșu! A făcut furori la Festivalul de Film de la Veneția

4 septembrie 2024 13:31   Vedete internaționale

Natalia Paragoni (26 de ani) a strălucit pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția, marți. Prezentă la premiera filmului „Queer”, frumoasa blondă a venit îmbrăcată într-o rochie lungă și transparentă, de culoare albă, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă asortată.

Natalia Paragoni, într-o rochie transparentă la Festivalul de Film de la Veneția 

Modelul italian și-a coafat părul în bucle lejere, iar drept accesorii a ales cercei cu diamante, un lanț simplu și delicat și două brățări argintii. Natalia Paragoni este într-o relație cu DJ-ul Andrea Zelleta, pe care l-a cunoscut în 2019, la emisiunea Uomini e Donne.

Cei doi au împreună o fetiță, pe Ginevra, care s-a născut pe 20 iulie 2023. Recent, Natalia a răbufnit pe Instagram, după ce mai multe persoane au criticat-o și i-au zis că nu ia în serios rolul de mamă. „Pentru tine, o mamă serioasă este: să stau acasă 24 de ore pe zi, să mă îmbrac într-un anumit fel, să mă distrez exclusiv cu fiica mea și să-mi petrec vacanțele doar cu ea?”, i-a răspuns Natalia unui fan, luna trecută. 

Natalia Paragoni și Andrea Zelleta sunt împreună de 5 ani

„Am avut o naștere naturală, chiar dacă a fost obositoare ca toate nașterile. Sosirea Ginevrei a fost o schimbare. Am avut un moment de spaimă și am plâns mult. Uneori îmi era frică să o las altor oameni, alteori însă simțeam că o resping, pentru că mă temeam că o pot răni”, a declarat modelul anul trecut, pentru Verissimo.

În luna mai, ea și Andrea Zelleta au sărbătorit cinci ani de relație. „Cinci ani! Cine s-ar fi gândit?! Am pariat pe ea chiar de la început! Cel mai frumos pariu din viețile noastre a fost câștigat”, a scris Natalia Paragoni pe Instagram, în dreptul unei imagini în care cuplul apare alături de micuța Ginevra.

Mai multe