Pamela Anderson, de nerecunoscut la o prezentare de modă! Toți au ridicat din umeri când au văzut-o

17 martie 2023 10:49   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

După lansarea documentarului său Netflix, Pamela, o poveste de dragoste", fosta vedetă din Baywatch, Pamela Anderson (55 de ani), a reapărut în lumina reflectoarelor. Vedeta a defilat, miercuri, pe podiumul unei prezentări de modă plină de vedete, în Miami. 

Actrița a deschis prezentarea de modă BOSS pentru sezonul primăvară/vară 2023 la Herald Plaza.

Pentru apariția sa la show-ul cu tematică liquid" al mărcii, aceasta a purtat un costum cu  pantalon de in, de culoare crem. Deși poate că era mai scundă decât celelalte modele, prezența ei a ieșit cu siguranță în evidență. La prima vedere, a fost de nerecunoscut, părul ei, în mod normal voluminos, a fost strâns într-un coc modest și dezordonat, complet diferit de coafura ei. Deși a purtat un set de gene false luxuriante, restul machiajului său a fost subtil: umbre neutre, un pic de fard de obraz și buze roz-bej.

„Unul dintre motivele de bază care au inspirat colecția este tensiunea rafinată care se află între elemente contrastante, cum ar fi stările solide și fluide; pământul și marea; opac și transparent; trecutul și prezentul", a declarat Marco Falcioni, vicepreședinte al direcției de creație la Hugo Boss, într-un comunicat.

Pamela Anderson a reapărut în lumina reflectoarelor după ce și-a lansat documentarul Netflix, Pamela, o poveste de dragoste" și cartea sa de memorii, Love, Pamela". Actrița a fost văzută în primul rând la mai multe evenimente de modă, inclusiv la prezentări pentru Jacquemus și Versace. 

Naomi Campbell a fost și ea o apariție de vis. Ea a defilat într-o rochie neagră cu un decolteu adânc și o crăpătură înaltă.

Și în afara defilării au participat o mulțime de vedete. Printre numele prezente s-au numărat Maluma, Demi Lovato, vedetele din Daisy Jones & The Six" Suki Waterhouse și Camila Morrone și multe altele.

Faimosul stilist Law Roach, cunoscut pentru că a îmbrăcat-o pe Zendaya, printre altele, și-a făcut, de asemenea, debutul ca model pe podium miercuri. Recent, el a ținut prima pagină a ziarelor după ce și-a anunțat retragerea din activitatea de styling pentru celebrități, într-o postare pe Instagram, potrivit USA Today Entertaiment.

De asemenea, el și-a clarificat retragerea declarând unei reviste de modă: „Nu spun că mă retrag din modă. Iubesc moda. Iubesc afacerile și îmi place să fiu creativ. Ceea ce mă retrag este partea de stilizare a celebrităților: a fi în slujba și în serviciul altor oameni. De asta mă retrag."

Mai multe