Pentru ea nu s-a termint vara! Nicole Scherzinger, cea mai sexy „sirenă” de pe plajă

18 septembrie 2024 14:35   Vedete internaționale

Nicole Scherzinger (46 de ani) și-a etalat bronzul perfect, în vacanța însorită în care se află alături de logodnicul ei, Thom Evans (39 de ani). Fosta membră Pussycat Dolls a publicat mai multe fotografii sexy de la plajă, în care apare îmbrăcată într-un costum de baie de culoare verde metalic.

Nicole Scherzinger s-a pozat în costum de baie

Se pare că vedeta americană, care se laudă cu o avere de 14 milioane de dolari, nu vrea să accepte că s-a terminat vara. „Vreau să mai dureze încă puțin”, a scris Nicole Scherzinger pe Instagram, în dreptul fotografiilor cu pricina. Thom Evans i-a făcut numeroase poze, spre deliciul celor aproape 7 milioane de fani pe care îi are Nicole Scherzinger pe Instagram.

Nicole Scherzinger vrea să devină mamă

Recent, focoasa brunetă a declarat că abia așteaptă să facă un copil cu viitorul ei soț. „Doamne, mi-ar plăcea să am un copil. Nu m-am ferit niciodată de asta. Nu pot să mai aștept. Parcă ticăie ceasul. Vreau să am un copil, dar lucrez în continuu. Va trebui să-mi fac timp pentru că, da, abia aștept să am copii”, a declarat artista, pentru The Times.

Nicole Scherzinger și Thom Evans s-au cunoscut în anul 2019, când jucătorul de rugby a apărut pe Celebrity X Factor ca membru al trupei de băieți Try Star, alături de colegii jucători de rugby Ben Foden și Levi Davis. După încheierea emisiunii, Thom și Nicole și-au păstrat relația secretă timp de câteva luni, înainte de a face totul public într-o postare pe Instagram.

Thom Evans a fost anterior într-o relație cu modelul și actrița Kelly Brook, de care s-a despărțit în anul 2013, iar Nicole Scherzinger s-a iubit cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov din 2016 până la începutul lui 2019. 

Mai multe