Nicole Scherzinger, siluetă perfectă la 46 de ani! S-a pozat în costum de baie

Ultima actualizare:

Nicole Scherzinger (46 de ani) este foarte mândră de cum arată. Și are și de ce! Cântăreața și dansatoarea americană muncește din greu pentru a-și păstra silueta – ține o dietă sănătoasă și face sport aproape în fiecare zi. Recent, fosta membră a trupei Pussycat Dolls le-a arătat fanilor ei cum se distrează pe iaht.

Nicole Scherzinger, în costum de baie pe iaht
Nicole Scherzinger este într-o formă fizică de invidiat (Foto: Instagram)

Nicole Scherzinger, sexy în costum de baie

Vedeta s-a pozat într-un costum de baie format din două piese, care i-a scos în evidență abdomenul tonifiat și picioarele lungi. „Sunt zodia Rac și iubesc apa. Acesta este locul în care mă simt cea mai fericită ”, a scris Nicole Scherzinger, pe pagina ei de Instagram.

Nicole Scherzinger vrea să-și întemeieze o familie cu Thom Evans

Nicole Scherzinger și Thom Evans sunt împreună încă din 2019 și par hotărâți să facă pasul cel mare. Evans a avut anterior o relație cu modelul și actrița Kelly Brook, de care s-a despărțit în 2013, iar Scherzinger s-a iubit cu tenismenul bulgar Grigor Dimitrov din 2016 până la începutul lui 2019.  La începutul acestui an au existat zvonuri că Nicole și Thom  s-au despărțit, însă sportivul le-a negat vehement.

„Wow, acestea sunt noutati chiar și pentru noi. Ce glumă proastă”, a declarat bărbatul pe Instagram, după ce a citit articole în presa americană, care anunțau despărțirea de Nicole.

Nicole Scherzinger și Thom Evans s-au cunoscut în 2019, când jucătorul de rugby a apărut pe Celebrity X Factor ca membru al trupei de băieți Try Star alături de colegii jucători de rugby Ben Foden și Levi Davis. După încheierea emisiunii, Thom și Nicole și-au păstrat relația secretă timp de câteva luni, înainte de a face totul public într-o postare pe Instagram.

Bruneta, care se laudă cu o avere de 14 milioane de dolari,  a mărturisit în urmă cu ceva timp că își dorește copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net