Povestea de dragoste dintre președintele Ucrainei și soția sa. Cum s-au cunoscut cei doi?

25 februarie 2022 12:08   Vedete internaționale

Președintele Ucrainei are toată atenția lumii îndreptată către el din cauza războiului ce a început. Volodimir Zelenski trece prin cea mai grea perioadă a vieții sale politice, aceea de a rezista în fața Rusiei.

Președintele Ucrainei, însă, nu este singur în fața acestui mare obstacol, ci sprijinit de frumoasa sa soție, pe care o cunoaște de pe vremea de când era elev, conform clickpentrufemei.ro.

Povestea celor doi

Povestea lui Volodimir Zelenski și a Elenei Kiyashko a început după absolvirea școlii, însă cei doi s-au cunoscut încă de pe băncile școlii. Elena mereu l-a sprijint pe soțul său în carieră, ba chiar a fost un pilon important în atingerea scopului de a ajunge președintele Ucrainei.

Volodimir Zelenski este un fost actor, producător, prezentator TV, ce și-a exprimat dorința de a avea cea mai înaltă funcție în stat. Deși nu avea experineță politică, popularitatea sa a crescut simțitor când și-a anunțat candidatura în 2019.

Trecutul său curat, fără scandaluri, a atras atenția publicului ce l-a plăcut imediat. Tânărul, actual președinte, a fost o mereu persoană discretă cu viața privată, dar a ținut mereu să precizeze că este fercit în căsnicia sa și nu și-ar dori altceva.

Relația dintre președintele Ucrainei și soția sa

Cei doi s-au întalnit pe când Volodimir avea doar 17 ani, iar totul a început de la dorința acestuia de a merge cu cineva la cinematograf. Volodimir Zelenski și Elena Kiyashko s-au întâlnit accidental după absolvirea școlii, astfel formând o relație. Iubirea lor s-a intensificat rapid, Zelenski propunându-i frumoasei Elena să se mute cu el la scurt timp după ce deveniseră un cuplu.

Îndrăgostiții s-au căsătorit după 8 ani, deoarece Volodimir nu se simţea pregătit pentru însurătoare şi nici nu-şi dorea să devină tată prea curând. Acesta și-a dorit să se concentreze pe carieră, lucru acceptat de soția sa, ce l-a sprijint de fiecare dată în toate deciziile pe care le-a luat.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Mai multe