#Exclusiv Click!

Rafaga a făcut spectacol la We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea! Cei mai seducători și romantici latini au venit după 21 de ani în România

18 august 2024 11:59   Vedete internaționale

Trupa Rafaga a fost surpriza serii pe 15 august, în prima zi de We Love Music Festival desfășurat la Râmnicu Vâlcea.

„Mentirosa", "La Luna y Tu", "Me Estoy Enamorando", "Aguita", "La Negra", au fost câteva din melodiile celebre care s-au auzit și pe Platoul Fețeni. Rafaga a revenit după 21 de ani în România și s-a simțit minunat.

Celebra trupă cu cei mai seducători și romantici latini a mai venit în România în 2003 și în 2007 și speră să se reîntoarcă curând după experiență frumoasă avută joi seara la Vâlcea.

Pe 25 octombrie, Rafaga pregătește un super concert aniversar, de 28 de ani, chiar în Argentina, la Buenos Aires. Click! a aflat detaliile chiar de la chiaristul formației, Richard Rosales, care cântă din anul 1994 în celebrul grup Rafaga.

De la 1 August suntem în turneu în Europa, timp de o lună! În primele zile ale lunii septembrie avem un concert în Argentina, apoi la mijlocul lunii respective avem concerte în Chile. 

Pe 25 octombrie avem în Buenos Aires, un eveniment important care sărbătorește aniversarea a 28 de ani cu Ráfaga și va avea loc la un teatru de acolo. Ne place mult în România, ne simțim bine și sperăm să revenim curând", ne-a mărturisit chitaristul cu cel mai frumos păr din trupa Rafaga.

Chitaristul Richard Rosales are cel mai frumos păr creț din trupa Rafaga

El este instrumentistul celui mai tare grup de cumbia argentinian și am fost curioși să aflăm cum își întreține podoaba capilară atunci când merge în turnee, pentru că părul său lung și creț este de-a dreptul de invidiat.

Sincer, în ceea ce privește părul meu, nu am grijă de el așa cum ar trebui, folosesc doar șampon 2 în 1 și cremă de clătire după aceea, balsam. Când ies de la duș folosesc niște cremă de styling pentru bucle, fără îndoială, las  prosopul doar câteva minute și nimic mai mult. Nu îl usuc, îl las să se usuce singur.

Ăsta e singurul lucru pe care îl fac. Tatăl meu are părul creț, dar nu l-am văzut niciodată cu părul lung ca mine, așa că nu știu dacă avem același păr. Copiii mei nu au moștenit părul creț de la mine", ne-a povestit Richard Rosales, chitaristul trupei Rafaga care a concertat aseară în Insulele Canare, la Fuerteventura, acolo unde s-au oprit după ce au plecat din România, pentru a continua turneul din Europa.

Mai multe