Iana Novac și-a serbat fiul de 5 ani la Paris și s-ar muta acolo. Soprana pregătește un super concert pe 31 August

#Exclusiv Click!

Soprana Iana Novac adoră Parisul și este orașul ei de suflet. De câte ori simte nevoia să se încarce de frumos și să se relaxeze, artista dă o fugă pentru câteva zile în Franța.

Așa a făcut și pentru aniversarea mezinului familiei, băiețelul ei, Alexandru, care a împlinit 5 ani.

„Acolo mi-aș lua mâine casă"

Iana Novac și familia ei au îmbinat utilul cu plăcutul și au plecat câteva zile la Paris. Au mers și la Disneyland pentru a-l sărbători așa cum se cuvine pe fiul ei, nerăbdător să își vadă personajele preferate.

„A fost superb la Paris, ne-am deconectat de tot stresul și de toate nebuniile și toată activitatea zilnică. Cel mic a făcut 5 anișori, am fost cu el la Disneyland. Doar că am stat noi cu toții împreună, asta mi s-a părut fantastic.

Oricum orașul ăla este orașul visurilor noastre și dacă nu ajungem într-o altă vacanță mergem oricum acolo, pentru că acolo ni se pare nouă acasă și ne place foarte mult. Acum am revenit, mai sunt 3 săptămâni până la concert și sunt stresată cu vânzările și cu toate treburile organizatorice”, ne-a mărturisit soprana Iana Novac, care spune cu mâna pe inima că și-ar dori să își cumpere, de ce nu, la un moment dat, și o casă în orașul sufletului ei.

„Dacă ar fi undeva unde să mă mut pe pământul ăsta ar fi la Paris, acolo mi-aș lua mâine casă și m-aș muta acolo. Aș sta numai în plimbări, aș bea cafeluța și m-aș uita la Sena. Asta îmi doresc în momentul de față. Și, bineînțeles, să îmi fac concertele mari și să mă bucur de Paris!”, a mai adăugat, visătoare, cunoscuta artistă Iana Novac.

Iana Novac pregătește un super concert pe 31 August la Teatrul de Vară din Herăstrău!

Renumita soprană Iana Novac face ce face și mai organizează câte un spectacol așa cum știe și îi place ei. Astfel, pe 31 august, la Teatrul de Vară din Herăstrău, Iana invită doritorii de muzică bună la un Concert Extraordinar Pop Opera Classical Night, un concert de Gală unde gazda evenimentului, chiar ea, vă va introduce într-o lume de basm prin fiecare piesă care va spune o poveste pe ritmurile și acordurile celor mai frumoase melodii Pop Opera, arii de operă, canzonete dar și piese proprii.

Sărbătoarea inimii mele este întâlnirea cu publicul meu drag. Îmi doresc ca acest concert să fie ca o mângâiere pentru fiecare dintre voi, să fie unul special începând de la repertoriul pe care îl voi pune în scenă, invitații cu adevărat speciali, până la atmosfera unică a unui spectacol susținut afară în bătaia vântului cald de vară și a cerului înstelat care va încununa frumusețea acelei seri de 31 august.

Vă invit și vă aștept să ne bucurăm de Ultima Seară de Vară împreună! Împreună prin Muzică Adevărată!", spune Iana Novac, care și-a încărcat bateriile și a venit cu forțe proaspete de la Paris, special pentru a fi în formă maximă pe data de 31 august.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Andreea Mantea Casa iubirii  jpg
Sophia Loren 88 (11) jpg
Credits  Vlad Andrei jpg
Mioara Roman  a  ajuns  iar la  spital  Click!
7 dita von teese casa 7 jpg jpeg
alexandru ion instagram jpg
Adela Popescu si Radu Valcan 2 jpg
Banner Natalia Guberna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net