Ce relație are Nick nnd (EX - N&D) cu fiica lui de aproape 18 ani, Andreea. Cei doi lucrează împreună, iar artistul îi dă chiar și salariu

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Nick nnd (47 de ani) este în atenția tuturor. Piesele lui sunt adevărate evergreen-uri iar artistul lucrează acum cot la cot cu fiica lui de aproape 18 ani, Andreea, care nu e deloc străină de lumea artistică. Andreea Marin este foarte talentată, atrasă de artă, desenează ca nimeni alta și stă la platane la concertele tatălui său, pe post de DJ.

Acum, tatăl și fiica fac echipă la We Love Music Festival care începe în această seară la Râmnicu Vâlcea. Nick va prezenta festivalul timp de 4 zile alături de Liana Stanciu iar fiica lui îl filmează și îi face conținut pentru paginile de social media. Amândoi ne-au povestit pentru Click cum se înțeleg!

Nick, cum s-a întâmplat de ai ramas fară curent pe scenă săptămâna trecută la un concert?

Eram la concert, pe scenă, la Stejarii. A venit un vânt puternic și a început o mare ploaie și nu înțelegeam de ce lumea pleacă din fața scenei. Eram la pădure. Nu înțelegeam ce se întâmplă. Până să ne dezmeticim mai bine, s-a tăiat după a doua piesă și curentul. Nu mai mergea absolut nimic. Am stat vreo 20-30 minute acolo crezând că o să revină și că putem să ne continuăm show-ul, dar din păcate nu. Dar, în schimb, am compensat prin interacțiunea cu fanii, am făcut poze, am făcut TikTok-uri, chiar pe scenă, în speranța că o să revină curentul, dar concertul nu a mai putut fi reluat. Am fost fericiți că oamenii au fost cât mai aproape de noi. Am coborât apoi și am mers la terasa de lângă, unde stăteau toți sub umbreluțe și ascutau pisele nnd. I-am salutat și ne-am bucurat împreună.

Andreea Marin, fiica Nick nnd: Eu filmăm și eram la platane, ca DJ. Prima dată am crezut că am apăsat eu pe ceva greșit, dar se luase curentul total, nu mai mergea absolut nimic...

Pe când o piesă împreună, amândoi tatăl și fiica, tu și Andreea?

Mi-aș dori, dar nu știu să spun când se va întâmpla treaba asta. Asta trebuie să-și dorească și ea, nu doar eu.

Vrei, Andreea?

Andreea Marin, fiica Nick nnd: Eu doresc, dar doar atunci când simt că voi fi  pregătită pentru a avea aptitudinile vocale pe care mi le doresc eu.

A luat lecții de canto cu profesorul Innei

Iei lecții de canto sau te pregătești în vreun fel? 

Andreea Marin, fiica Nick nnd: Am luat lecții de canto până am acum câteva luni, mergeam până în Mangalia pentru exerciții.

De ce tocmai acolo?

Nick nnd: Pentru că acolo am găsit un profesor, Traian Broască, mai exigent și care să scoată untul din ea. Cel puțin acel profesor a reușit să o scape de tracul de a cânta în fața mea sau împreună cu mine.

Ţi-e rușine? Te-ai intimidat?

Andreea Marin, fiica Nick nnd: Pentru că știu că el e un pic mai exigent și mi-era așa, nu știu cum... El mi-a zis că nu se întâmplă nimic și că din contră mă ajută, dar mie tot îmi era foarte rușine. Dar, datorită acestui profesor am reuşit să scap de acest trac.

Dacă e din Mangalia presupun că domnul profesor de canto a lucrat cu mulți artiști cunoscuți!

Andreea Marin, fiica Nick nnd: Da, cu Inna, Alexandra Stan, fetele de la Angels, cu foarte multe voci.

Să zicem că este mâna ta dreaptă, Andreea, la concerte, plecați împreună, te ajută, lucrați împreună, nu?

Nick nnd: Mă ajută mult în special la filmări, la story-uri, pe social media. Chiar de la pupitrul de DJ, în timpului show-ului face treaba asta, ceea ce e un lucru foarte bun pentru mine, ea și play-ează piesele ca DJ, iar în timp ce melodia rulează, are timp să facă și câteva story-uri.

Fiica lui Nick nnd are salariu de la celebrul său tată

Ai propriul tău studio acasă, nu? Acolo a învățat Andreea, fiica ta să mixeze?

Nick nnd: Da, am propriul meu studio unde lucrez mai mult pentru mine. Andreea nu știu dacă a învățat neapărat să mixeze. A învățat să-mi creeze mie show-ul, așa cum ar trebui să se întâmple, pentru că piesele mele nu sunt mixate în show, adică nu le mixez una în alta. E vorba de interacțiunea cu publicul, și ea știe unde să oprească piesă, unde să lase publicul să se manifeste.

I-ai făcut și salariu?

Nick nnd: Da, da. Normal că are salariu.

Și pe lângă asta, Andreea mai câștigă și din influencereală, nu?

Nick nnd: Da, din campanii. Pentru We Love Music și pentru Sprint Music. Se ocupă de mai multe pagini social media.

Acum sunteți împreună al treilea an la We Love Music Festival. Tot așa împreună, lucrați în echipă. Tu ești ambasador alături de Liana Stanciu. Cum aștepți această revenire pe scenă? Pe cine vrei să vezi cel mai tare dintre artiștii internaționali?

Nick nnd: Am o trupă, sau una dintre trupe, mi se pare că ar avea cele mai multe hit-uri de anul acesta. O trupă ar fi cei de la Ace of Base. Majoritatea pieselor pe care le vor cânta sunt hit-urile pe care le știam de mic copil.Dar asta nu înseamnă că nu-mi plac și ceilalți artiști. Din alt punct de vedere mi-a plăcut foarte mult și Culture Beat, ne-am mai întâlnit și în alte show-uri. Mi s-a părut ceva extraordinar.

Andreea, cum este tata? Exigent? Ce ai învățat de la el cel mai mult în toți anii ăștia?

Andreea Marin, fiica Nick nnd: Este foarte exigent. Dar avem o relație foarte bună de tată-fiică. Ne certăm aproape non-stop, dar şi ne împăcăm foarte rapid.Și ce am învățat de la el? Foarte multe chestii. Cred că am învățat că trebuie să-mi ponderez pe cât posibil nervii și să am un control asupra acțiunilor mele.

Cu cine te cerți mai des? Cu tata sau cu mama?

Andreea Marin, fiica Nick nnd: Cu tata.Cum ai reacționat când a venit Andreea prima dată cu un băiat acasă?

Nick nnd: Nu am reacționat niciun fel, că-l știam de mult pe băiat.Gen, adică atât de mult încât am cântat la botezul lui.

Ai secrete, Andreea? Vorbești cu ei de toate?

Andreea Marin, fiica Nick nnd: De toate. N-am niciun secret.

Dar de ce New Andreea Marin, așa este id-ul tău de Instagram? Pe Andreea Marin, ai cunoscut-o?

Andreea Marin, fiica Nick nnd: Am cunoscut-o o singură dată, când aveam vreo 10 ani, și știam că este o vedetă la noi, Andreea Marin, și am zis că tot mă confundă lumea cu ea sau că aș fi fiica ei.Și am zis că, trebuie să pun un nume... New Andreea Marin, pentru că nu mergea simplu Andreea Marin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
Banner Titi Aur
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
image
actualitate.net
image
actualitate.net