Rihanna, ședință foto incendiară înainte de a naște: „N-are idee cât de nebună este mama lui”

19 mai 2023 16:54   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Rihanna a distribuit o ședință foto, realizată anul trecut, cu puțin timp înainte de a-l naște pe primul său copil. De altfel, cadrele în care apare aproape nud îi sunt dedicate băiețului său, în vârstă de 1 an, scrie adevărul.ro.

Rihanna, ședință foto incendiară

Rihanna a afirmat, pe rețelele de socializare, că aceste fotografii au fost realizate când era însărcinată cu primul ei fiu, RZA, în vârstă de 1 an.

,,În onoarea primei mele sarcini, îmbrățișând maternitatea și magia pe care acest trup a făcut-o. Bebe RZA… se afla acolo fără să aibă idee cât de nebună este mama lui sau în cât de obsedată mă va transforma”, a scris Rihanna pe Instagram, unde a postat imaginile.

Artista a pozat aproape nud

În fotografii, artista este aproape nud, purtând doar o pereche de bikini și un lanț de burtă pentru gravide, în timp ce își acoperă sânii cu mâinile. Rihanna se află pe o terasă, la malul mării, iar trupul ei este acoperit de razele soarelui, în una dintre cele mai fierbinți ședințe foto pe care le-a realizat până în prezent.

În luna mai a anului 2022, artista din Barbados a devenit mamă pentru prima dată și a născut un băiețel, acesta fiind primul ei copil cu rapperul A$AP Rocky. De asemenea, acum Rihanna este însărcinată pentru a doua oară. 

Cum a anunțat că așteaptă al doilea copil 

Rihanna a urcat, în februarie 2023, pe scena Super Bowl 57, însărcinată fiind. Artista, în vârstă de 35 de ani, făcuse spectacol exploziv și a marcat o premieră. A devenit astfel prima femeie însărcinată care a susţinut un spectacol la pauza de la Super Bowl 57.

Îmbrăcată din cap până în picioare în roșu aprins, în timpul concertului Rihanna și-a arătat burtica de gravidă. Vestea a fost confirmată pentru People de un reprezententat al artistei.

Rihanna și iubitul ei, rapperul A$AP Rocky, au devenit părinți în mai 2022. 

Rihanna și Rocky au avut o relație încercată, ei s-ar fi despărțit la un moment dat, scria presa internațională. Motivul care ar fi produs acest lucru ar fi fost o posibilă infidelitate din partea partenerului ei. După ce această veste s-a împrăștiat peste tot pe internet, fanii au declanșat o discuție uriașă despre relația celor doi.

Vedeta pop a fost acuzată că a pus capăt relației lor, după ce au ieșit la iveală presupuse înregistrări cu el înșelând-o, potrivit mirror. Designerul de încălțăminte Amina Muaddi a fost, de asemenea, adusă în discuție, în aceste afirmații șocante și neașteptate. Sursele internaționale susțin faptul că Rihanna a fost văzută la un restaurant din Los Angeles, plângând la masă. Dar sursele au declarat pentru TMZ că aceste afirmații sunt "100% false în ambele cazuri".

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Mai multe