Rita Ora, fără sutien la o petrecere. S-a văzut tot!

9 ianuarie 2023 13:37   Vedete internaționale

Rita Ora (32 de ani) a lăsat puțin loc imaginației, duminică, atunci când a participat cu soțul ei, regizorul Taika Waititi (47 de ani), la petrecerea dată în onoarea lui Elvis Presley, în Hollywood.

Citește și: Rita Ora, vacanţă în trei, în Australia. Cu cine face plajă solista

Rita Ora a făcut furori la eveniment

Evenimentul a avut loc Formosa Café din Los Angeles, una dintre locațiile preferate ale Regelui Rock’n’roll. Elvis Presley ar fi împlinit 88 de ani pe 8 ianuarie. Celebrul artist american a murit în 1977, la doar 42 de ani, după ce a suferit un atac de cord.

Iată și: Rita Ora, aproape goală la studioul de înregistrări

La petrecerea organizată în memoria lui, cântăreața britanică Rita Ora a venit îmbrăcată într-o rochie de culoare mov, transparentă, confecționată din dantelă. Rita, care are o avere de 30 milioane de dolari, a ales să nu poarte sutien la această ținută îndrăzneață, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă de culoare neagră. Evident, artista a atras toate privirile când a ajuns la petrecere, iar fotoreporterii americani au pozat-o din toate unghiurile.

Drept accesorii, Ora a ales să poarte o pereche de cercei cu diamante în formă de inimă, o brățară din argint și o poșetă neagră cu strasuri.

Vezi și: Rita Ora, mai sexy ca oricând! Imaginile interzise minorilor pe care le-a făcut publice după un antrenament

La petrecere, Rita a pozat lângă Waititi, înainte de a fi fotografiată cu compozitorul Nathan Johnson și CEO-ul Netflix, Ted Sarandos. Potrivit Variety, invitațiile pentru petrecerea organizată de Netflix au fost trimise încă de luna trecută.

Filmul "Elvis", nominalizat la Globurile de Aur

Petrecerea a avut loc cu câteva seri înainte de Globurile de Aur, iar filmul "Elvis" a fost nominalizat la trei premii la ceremonie: cel mai bun film, cel mai bun actor și cel mai bun regizor. Rămâne de văzut dacă producția va câștiga vreunul dintre aceste premii, la cea de-a 80-a ediție a Globurilor de Aur, pe 10 ianuarie.

Te-ar putea interesa și: Poftiți în avionul lui Elvis Presley! Aeronava va fi scoasă la licitație

Actorul Austin Butler, care îl interpretează pe Elvis în film, a dezvăluit că nu și-a văzut familia timp de trei ani în timp ce a lucrat la această peliculă. Starul în vârstă de 31 de ani a jucat rolul Regelui Rock’n’roll își a spus că a fost atât de dedicat personajului, încât i-a lăsat pe cei dragi pe locul doi. Filmările pentru "Elvis" au avut loc în Australia.

În timpul filmărilor, nu mi-am văzut familia timp de aproximativ trei ani. Am fost plecat la New York, unde m-am pregătit alături de regizorul Baz Luhrmann, apoi m-am dus în Australia. Am avut luni în care nu am vorbit cu nimeni. Și când am făcut-o, singurul lucru la care mă gândeam era Elvis. Am vorbit cu vocea lui tot timpul.", a mărturisit actorul.

Află mai multe despre: Elvis Presley era homosexual? Ce actor celebru a spus asta

În timpul unei conversații cu Janelle Monae pentru emisiunea Variety’s Actors on Actors, Austin a recunoscut, de asemenea, că i-a fost teamă să lucreze cu Baz, care a regizat filme precum Moulin Rouge! și Marele Gatsby. El l-a asemănat pe regizor cu un „muzician de jazz” care abordează scenele în mod unic. Anterior, Austin a dezvăluit că a părăsit la un moment dat platoul de filmare în lacrimi,  după ce a fost „certat” de Baz.

„Este terifiant să lucrezi cu Baz, la început. Obișnuiește să rescrie scenele cu o seară înainte de filmare.”, a dezvăluit Austin Butler.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe