Scandal la Săptămâna Modei de la Paris! Kanye West a stârnit revolta tuturor

5 octombrie 2022 14:02   Vedete internaționale

Kanye West face ce face și tot reușește să atragă atenția asupra sa. De data aceasta, Kanye nu s-a făcut auzit prin noi acuzații aduse fostei partenere de viață,  Kim Kardashian, ci prin colecția bizară de articole vestimentare pe care a prezentat-o la Paris Fashion Week. Iată povestea în care sunt implicate nume mari din showbiz-ul american.

Kanye West a purtat la Săptămâna Modei de la Paris un tricou pe care scria „White Lives Matters", ca o reinterpretare la celebrul slogan folosit în protestele privind discriminearea persoanelor afro-americane. În plus, o parte dintre fotomodelele care au urcat pe scenă au purtat tricouri asemănătoare.

Citește și: Gigi Hadid, război cu rapperul Kanye West 

Lui Kanye, ideea i s-a părut interesantă și revoluționară, însă editorul revistei Vogue, Gabriella Karefa-Johnson, a fost de cu totul altă părere. Editorul și-a spus opinia pe pagina personală de Instagram, iar Kanye s-a simțit profund revoltat de cele citite, așadar a decis să reacționeze într-o manieră agresivă. 

Gabriella Karefa-Johnson, care s-a aflat în primul rând la prezentarea de modă a lui Kanye, a fost oripilată de ce a văzut pe podium și a condamnat colecția semnată Kanye West, numind-o ofensatoare, neinspirată și capabilă să creeze probleme. 

Kanye nu a stat prea mult pe gânduri și a atacat. Artistul a distribuit mai multe imagini ale Gabriellei pe pagina sa de Instagram și i-a comentat ținuta fără ruține. Deranjată de atitudinea infantilă a lui Kanye, modelul Gigi Hadid a sărit în apărarea editorului Vogue. Gigi nu a avut filtru atunci când l-a descris pe Kanye și l-a etichetat ca fiind agresiv și bătăuș, un om incapabil să-și expună punctul de vedere coerent. 

Jaden Smith a refuzat să mai urce pe podium pentru Kanye West

Colecția lui Kanye West a creat controverse și a strânit revoltă în rândul fotomodelelor. Și fiul lui Will Smith ar fi trebuit să apară pe podium, însă a decis să se retragă în ultim moment și să nu ia parte la ideea trăsnită a lui Kanye. Hotărârea lui Jaden Smith a fost salutată de către modelul și afacerista Kendel Jenner. 

Deși scandalul părea să fie unul  imposibil de dezamorsat, ținând cont de reacțiile pe care le-a creat colecția lui Kanye, adevărul este că părțile implicate au ajuns neașteptat de ușor la un consens și au făcut pace. 

Kanye West a anunțat că s-a întâlnit personal cu editorul Vogue pentru a-i cere scuze pentru derapajul comportamental, iar reprezentanții Vogue au confirmat faptul că între cei doi a avut loc o întâlnire discretă. Artistul plusează, în cele mai noi mesaje ale sale, o numește pe Gabriella Karefa ca fiind sora lui și merge chiar mai departe cu afirmațiile curajoase. Kanye susține că întâlnirea dintre el și Gabriella a fost filmată la solicitarea redactorului-șef Vogue, Anna Wintour. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Mai multe