#Casa Regală a Marii Britanii

Se mărește familia regală! Prințesa este însărcinată, iar regele Charles e în culmea fericirii

2 octombrie 2024 12:15   Vedete internaționale

Un nou membru se pregătește să vină în Familia Regală a Marii Britanii. Nepoata Regelui Charles, Prințesa Beatrice, se pregătește să devină mamă pentru a doua oară, iar vestea a stârnit fericire în rândul apropiaților și a milioanelor de fani. 

Prințesa Beatrice, însărcinată pentru a doua oară 

Fericitul anunț a fost făcut de Palatul Buckingham, prin intermediul unei postări pe Instagram, specificându-se faptul că „ambele familii sunt încântate de veste”. 

„Alteța Sa Regală Prințesa Beatrice și domnul Edoardo Mapelli Mozzi sunt foarte încântați să anunțe că așteaptă al doilea copil împreună la începutul noului an. Majestatea Sa Regele a fost informat și ambele familii sunt încântate de veste”, se arată în postare de pe pagina de Instagram „The Royal Family”.

Prințesa Beatrice a Marii Britanii și soțul ei așteaptă al doilea copil 

Anul 2024 a fost unul extem de dificil pentru Familia Regală a Marii Britanii, însă orice veste bună este primită cu brațele deschise. Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi au anunțat că vor fi părinți pentru a doua oară, bebelușul venind pe lume în primăvara anului 2025. 

Regele și membrii ambelor familii au îmbrățișat cu bucurie această veste, așa cum mai informează comunicatul palatului. 

"Majestatea Sa Regele a fost informat şi ambele familii se bucură de aceste veşti"

Nepoata Regelui Charles este căsătorită din luna iulie a anului 2020 cu afaceristul Edoardo Mapelli Mozzi, un dezvoltator imobiliar. Cei doi au împreună o fiică, pe nume Sienna, în vârstă de 3 anișori. Mapelli Mozzi mai are un băiat dintr-o relație anterioară: Wolfie, în vârstă de 8 ani. Beatrice și soțul ei se pregătesc acum pentru venirea pe lume a celui de-al doilea lor copil, la începutul anului următor. 

Prințesa Beatrice este fiica mare a prinţului Andrew, care este fratele mai mic al regelui Charles, şi a ducesei de York, Sarah Ferguson, fiind și a 9-a în ordinea descendenței la tronul Marii Britanii. 

Mai multe