Sean Diddy, declarații despre înregistrarea video în care își bate cu bestialitate iubita: „Am fost la terapie”

20 mai 2024 13:15   Vedete internaționale

Sean Diddy Combs (54 de ani) și-a cerut iertare public pentru că și-a bătut cu bestialitate fosta iubită, pe Cassie Ventura. A făcut acest lucru după ce săptămâna trecut a fost făcută publică o înregistrare video, în care rapperul a fost surprins în timp ce o abuza fizic pe fosta lui parteneră.

„Mi-e greu să mă gândesc la această perioadă întunecată din viața mea.. Am fost la terapie pentru asta. Comportamentul meu a fost dezgustător. Sunt dezgustat și acum. Îmi asum întreaga responsabilitate pentru comportamentul meu din acel video”,  a declarat Sean Diddy, care deține o avere de 800 de milioane de dolari, într-un videoclip publicat pe Instagram.

Imaginile în care Sean Diddy o bate pe Cassie s-au viralizat pe rețelele sociale. Faptele ar fi avut loc în 2016. În videoclip, el apare purtând doar un prosop alb, trântind-o la pământ pe femeie și apoi lovind-o cu picioarele. Cassie Ventura este o cântăreața R&B care i-a fost iubită în perioada 2007-2018.

Sean Diddy, acuzat de proxenetism

În luna martie, Sean Diddy a devenit ținta unei anchete uriașe în SUA! Celebrul rapper, a fost implicat într-un dosar cu trafic de persoane. Agenții federali au efectuat raiduri la proprietățile muzicianului din Los Angeles și Miami.

Ancheta a fost condusă de Biroul American de Investigații de Securitate Națională (HSI) din New York, iar Cassie Ventura l-a dat în judecată la un tribunal federal pentru acuzații de trafic sexual. La acea vreme, el a declarat că este nevinovat și că acuzatorii săi urmăresc „un câștig rapid”. Cassie Ventura l-a acuzat pe Diddy că a supus-o la abuzuri fizice, sclavie sexuală şi viol pe parcursul a 10 ani.

Nu este pentru prima dată când controversatul rapper este ținta unor astfel de acuzații. În decembrie anul trecut, o plângere civilă a fost intentată împotriva sa, artistul fiind acuzat că a luat parte la violul în grup al unei adolescente, pe care a aranjat să o transporte cu avionul de la Detroit la New York în urmă cu 20 de ani. El a negat totul, spunând din nou că este doar o invenție a unor persoane care caută să obţină bani.

Mai multe