Secretul frumuseții lui Demi Moore! Actrița a investit o avere în operații estetice

9 septembrie 2024 12:59   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Demi Moore (61 de ani) arată foarte bine pentru vârsta ei! Acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Are o siluetă impecabilă și un ten fără riduri, dar cum reușește să se mențină tânără? Ei bine, la fel ca multe vedete de la Hollywood, Demi s-a lăsat pe mâna medicilor esteticieni și a cheltuit o avere pe operații estetice.

Demi Moore, complexată de aspectul său fizic

Deși toată lumea o laudă pentru aspectul ei fizic, Demi Moore a declarat recent că are o mulțime de complexe cu privire la felul în care arată, relatează publicația britanică Daily Mail. Conform estimărilor, ea a cheltuit aproximativ 330.000 de dolari pe diverse intervenții chirurgicale, inclusiv o augmentare a sânilor, o rinoplastie și multe injecții cu Botox și acid hialuronic.

De-a lungul anilor, atât fanii, cât și presa tabloidă au speculat că Demi Moore s-a „tunat”. Starul de la Hollywood, care se laudă cu o avere de 200 de milioane de dolari, a recunoscut anterior că și-a pus fațete dentare, însă nu a vorbit de alte modificări estetice recente, pe care este evident că și le-a făcut.

Plasticianul Mark Solomos este de părere că Demi Moore și-a făcut un lifting facial în urmă cu câțiva ani. Pe lângă asta, ea își menține fața tânără cu injecții regulate cu Botox și ședințe cu laser. De asemenea, el a sugerat că aceasta și-a făcut și o blefaroplastie – operație prin care se corectează pleoapele căzute.

A filmat scene nud

Demi Moore a apărut în mai multe scene nud de-a lungul carierei ei cinematografice, apărând goală chiar și pe coperta revistei Vanity Fair. Demi a dezvăluit că „cea mai mare concepție greșită” despre ea este că „își iubește corpul” și spune că a acceptat anumite roluri pentru a o ajuta să-și depășească numeroasele complexe.

Demi nu s-a ferit niciodată de o scenă frontală nud – cel mai notabil astfel de rol fiind cel al unei dansatoare la bară, în filmul „Striptease”, din 1996. Înainte de acest rol, Demi Moore și-a pus silicoane.

Demi Moore are în palmares trei divorțuri. Ea a fost căsătorită cu regretatul muzician Freddy Moore, în perioada 1980-1985, cu Bruce Willis, între 2005-2013, alături de care are și trei fete mari - Rumer (36 de ani), Scout (33 de ani) și Tallulah (30 de ani), și cu Ahston Kutcher, în perioada 2005-2013.

Mai multe