Shakira, înșelată încă din 2012 de Pique. Cât de celebră și frumoasă e presupusa amantă

21 septembrie 2022 6:36   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Gerard Pique ar fi înșelat-o pe Shakira încă din 2012, scrie presa spaniolă. Jucătorul lui Barcelona s-a iubit atunci cu fosta parteneră a celebrului Leonardo DiCaprio.

Continuă să curgă informații care pătează tot mai mult relația dintre din Shakira și Pique. Fostul cuplu are parte de o despărțire cruntă. Așezată sub microscop de presa spaniolă, relația celor doi pare să fi avut multe momente controversate.

Vezi și: Noua iubită a lui Pique, atac la adresa Shakirei. Fanii sunt revoltați: „Cât tupeu are!”

Recent, Jordi Martin, un fotoreporter a mai dezvăluit un secret întunecat. Acesta a detaliat în social media că celebrul fotbalist ar fi înșelat-o încă de acum 10 ani pe Shakira. Amanta ar fi fost celebra Bar Refaeli, un model israelian de mare succes.

În video-ul postat de Jordi, el dezvăluie că are un prieten comun cu Refaeli, care i-a confirmat că modelul mergea foarte des la Barcelona, pentru a se întâlni cu Pique, conform OKmagazine.ro.

Pique ar fi înșelat-o pe Shakira cu celebra Bar Refaeli, în 2012

La vremea la care Pique este acuzat că ar fi avut o aventură cu Bar Refaeli, fotbalistul și Shakira erau deja de doi ani în relație. 

Mai mult, cântăreața e posibil să fi fost deja și însărcinată, când Pique o înșela cu modelul israelian. Shakira a născut primul copil al cuplului, pe Milan, la 22 ianuarie 2013.

Află totul despre: Despărțirea dintre Shakira și Pique. Cele mai controversate informații care au ieșit la suprafață

Presupusa amantă a lui Pique a avut o relație cu actorul Leonardo DiCaprio

În emisiunea Socialite (Telecinco), realizatorii au confirmat că faimosul model a mers în Spania la începutul lui 2012. Aceasta a participat la un turneu în care juca și Pique. Deși ar fi existat informații că modelul a luat cina cu unul dintre jucători, nimeni nu a bănuit că acesta ar fi tocmai iubitul Shakirei.

Nu rata nici: Shakira, înșelată de fotbalistul Pique! Cum a reacționat după ce l-a prins

Celebra Bar Refaeli, modelul cu care Pique ar fi avut o aventură, a fost iubita actorului Leonardo DiCaprio între anii 2006 și 2011, conform sursei citate.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Mai multe