Gisele Bündchen, dezvăluiri dureroase despre relația cu starul Tom Brady. Divorțul a devastat-o

24 martie 2023 14:28   Vedete internaționale
Ultima actualizare:

Gisele Bündchen (42 de ani) a rupt tăcerea cu privire la divorțul de Tom Brady (45 de ani)! Supermodelul apare pe coperta de aprilie a revistei americane Vanity Fair, unde a acordat și un interviu în care a vorbit despre despărțirea de tatăl copiilor ei.

Gisele Bündchen și Tom Brady au divorțat în 2022

Modelul de origine braziliană, care are o avere de 400 milioane de dolari, a spus că acest divorț a însemnat „moartea visului” ei. De asemenea, Gisele Bündchen a afirmat că nu l-a pus niciodată pe Tom Brady să aleagă între cariera sa de jucător de fotbal american și familie. „Dacă există o persoană care își dorește să fiu cea mai fericită din lume, este el. Și eu vreau să reușească, să aibă succes. Îmi doresc ca toate dorințele lui să devină realitate”, a spus Gisele. Modelul și fostul sportiv au împreună doi copii, Vivian (10 ani) și Benjamin (13 ani).

„Este greu pentru că îți imaginezi că viața ta va fi într-un anumit fel și ai făcut tot ce ai putut ca să meargă bine, știi?” a spus Gisele Bündchen, pentru sursa amintită mai sus. Vedeta a respins și speculațiile despre motivul pentru care s-a încheiat căsătoria.

Ea a descris zvonurile conform cărora despărțirea s-a produs după ce Brady s-a întors în NFL, în ciuda faptului că anterior și-a anunțat retragerea, drept „cele mai nebunești lucruri” pe care le-a auzit vreodată.

Uneori creșteți împreună; alteori vă despărțiți. Când eu aveam 26 de ani, iar el 29 de ani, ne-am cunoscut, ne-am dorit o familie, ne-am dorit lucruri împreună. Pe măsură ce trece timpul, ne-am dat seama că ne-am dorit doar lucruri diferite, iar acum am avut de făcut o alegere. Asta nu înseamnă că nu iubești persoana respectivă”, a mai spus Gisele.

Bündchen, unul dintre cele mai bine plătite modele din lume, a adăugat că nu are regrete, cu privire la mariajul ei cu Tom Brady.

Mai multe