Tristan Thompson e istorie! Khloe Kardashian, într-o nouă relație! Detalii despre iubit

21 iunie 2022 12:57   Vedete internaționale

Khloe Kardshian a fost înșelată de Tristan Thompson la scurt timp după ce a devenit mamă, în urmă cu doar câțiva ani. Apoi, vedeta a ales să treacă peste infidelitatea partenerului, căruia i-a dat o nouă șansă. Acum câteva luni, cei doi și-au spus adio și chiar pentru totdeauna de data asta, căci sportivul a călcat strâmb din nou.

Iată că soarele a strălucit pe strada ei și Khloe Kardashian, care se află într-o formă de zile mari (mai multe detalii, AICI), s-ar afla la începutul unei noi relații, spun sursele. Fanii au aflat că ea și Tristan, tatăl lui True, nu mai sunt împreună abia în luna iunie a acestui an, în ultimul episod al show-ului „The Kardashians”.

La fel de interesant:  Khloe Kardashian a renunțat la implanturi, chiar și fesiere! Ema Uta, în culmea fericirii: era siliconului, pe ducă

Apoi, Khloe a negat cu vehemență faptul că ar ieși la întâlniri cu un alt sportiv, semn că nu vrea să mai audă de baschetbaliști, cel puțin pentru moment. Totuși, o sursă a declarat pentru revista People că antreprenoarea se simte „foarte bine” de când a început să iasă cu un nou potențial partener, care a fost învăluit în mister o perioadă.

Khloe Kardashian are un nou iubit? Așa a lăsat să se înțeleagă!

Potrivit informațiilor din presa de peste ocean, vedeta de televiziune l-ar fi cunoscut pe domnul misterios cu ajutorul surorii sale mai mari, Kim. Dacă s-ar fi zvonit că e baschetbalist, ei bine Khloe a spus „total neadevărat”, în momentul în care a citit postarea. Noul bărbat din viața sa este investitor și are mai multe afaceri de tip private equity.

De neratat: WOW! Cât a slăbit Khloe Kardashian după ce a fost înșelată de iubit

Deși a evitat să vorbească despre aceste zvonuri, fiica lui Kris Jenner a postat un citat neașteptat pe pagina ei, care pare să vorbească despre situația în care ea e implicată.

„Asta e treaba cu vindecarea. Când te vindeci, te transformi într-o nouă persoană. O persoană complet nouă. Nu pentru că vrei, nici măcar, ci pentru că nu puteai să mai supraviețuiești cu fosta ta versiune”, a scris ea, pe contul de Twitter.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe