Viața de film a lui Amber Heard: a trăit în sărăcie lucie și la 16 ani a fugit de acasă. „Era neînfricată”

25 iunie 2022 11:00   Vedete internaționale

Amber Heard s-a cunoscut cu Johnny Depp pe platoul filmului „The Rum Diary” și, în ciuda faptului că filmul nu a avut parte de un succes răsunător, vedeta a devenit faimoasă. Puțini știu, însă, povestea de viață a actriței, înainte de anul 2012, când a început să fie o prezență constantă în lumina reflectoarelor.

Amber Heard a crescut într-o familie foarte religioasă, care se ghida întocmai după valorile catolice. Mama ei a declarat că, încă din copilărie, fosta soție a lui Johnny Depp a fost o persoană foarte ambițioasă, care reușea orice își propunea și își stabilea constant noi obiective. Din acest motiv, a plecat de acasă la vârsta de 16 ani.

Ce face actrița, după procesul cu Johnny:  Amber Heard, răzbunare de milioane de dolari! Johnny Depp ar putea să o dea în judecată din nou

„Un cal a devenit o bicicletă, o bicicletă a devenit o mașină, o mașină a devenit un avion. Sunt pe drumuri sau pe fugă încă de când aveam doar 16 ani”, a spus Amber Heard. În anul 2006 a cunoscut-o pe Olivia Wilde, o colegă de breaslă care i-a devenit între timp bună prietenă. A descris-o ca fiind „neînfricată” și a mărturisit că are calitățile necesare pentru a deveni o mare actriță.

Amber Heard a fugit de acasă la 16 ani. La 17 juca deja în primul film

„Era neînfricată, deja. În același timp era și înțeleaptă, dar și complet nebună. E spontană și are un mare apetit pentru viață. Cred că neînfricarea nu e comună la Hollywood, dar se regăsește în marii actori”, a spus Olivia Wilde despre Amber, în 2015.

După ce a fugit de sărăcie, Heard a învățat valoarea banului și cum să se întrețină singură, iar la 17 ani a avut deja debutul pe micul ecran, în serialul „Jack & Bobby”. Apoi, în 2004 a jucat în primul său film, „Friday Night Lights”, o poveste despre abuzurile la care era supus un jucător de fotbal american, ea fiind partenera lui.

Amber Heard, născută în zodia ghinionului: Dovada că Johnny Depp a bătut-o și a vrut să o omoare pe Amber Heard! Probe noi publice

Anul următor, la scurt timp după majorat, actrița primise deja un rol în serialul „The O.C.”, unde s-a făcut remarcată. A primit apoi contractul pentru cel de-al doilea film din cariera sa: „Drop Dead Sexy”. Zece ani mai târziu, Amber Heard a dezvăluit că tinerețea ei a fost frustrantă, pentru că primea roluri superficiale, în care trebuia să fie doar sexy, iar personajele erau lipsite de substanță.

În 2008 a jucat cu Seth Rogen, în comedia „Pineapple Express”, apoi alături de Demi Moore și David Duchovny în „The Joneses”. În 2010 a avut primul rol principal, în „The Ward” și în anul următor marca deja încă o reușită, cu „The Playboy Club”. În 2011 viața sa avea să se schimbe total, odată cu filmările pentru „The Rum Diary”, unde l-a cunoscut și pe ex-ul Johnny Depp.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Mai multe