Viața sexuală a lui Arnold Schwarzenegger bate orice scenariu de film deocheat: „Face amor de 5 ori pe zi!”

24 septembrie 2024 7:58   Vedete internaționale

Secretele vieții amoroase ale lui Arnold Schwarzenegger sunt, fără îndoială, mai captivante decât orice scenariu din filmele sale celebre. Fosta sa amantă a făcut publice detalii uluitoare despre viața sexuală a actorului, afirmând că acesta ar face amor de cinci ori pe zi, ceea ce a stârnit curiozitatea și admirația multora.

Deschis la experiențe noi, chiar și în dormitor

Arnold Schwarzenegger, cunoscut pentru rolurile sale din filme de acțiune precum „Terminatorul”, a trăit o viață plină de aventuri și a fost mereu deschis la experiențe noi, inclusiv în dormitor. De-a lungul carierei sale, a avut relații cu numeroase femei și bărbați, iar scandalurile nu au lipsit din viața sa. Ultimul episod controversat a fost relația cu menajera sa, cu care a avut un copil, dar și relațiile deschise cu fosta soție, Maria Shriver.

Sue Moray, fosta amantă, a declarat: „Când eram împreună, eram doar noi doi. Dar, dacă ieșeam în oraș separat, eram liberi să facem ce vrem, cu cine vrem”. Aceasta a recunoscut că, deși s-au iubit foarte mult, Arnold nu îi suporta întotdeauna dorințele de a ști mai multe despre viața lui amoroasă.

A avut relații intime chiar și în sala de fitness

Într-un interviu din 1977, Schwarzenegger a fost deschis în legătură cu aventurile sale, povestind că a avut relații intime chiar și în sala de fitness. Aceste afirmații au reapărut în 2003, în timpul campaniei sale pentru funcția de guvernator al Californiei, unde a catalogat declarațiile ca fiind „nebunești”, dar nu le-a negat. „Nu mi-am trăit viața crezând că voi intra vreodată în politică. Am spus o grămadă de lucruri nebunești, pentru că ăsta sunt eu. Nu m-am ascuns niciodată”, a adăugat actorul.

După divorțul de Maria, prietenul său Tom Arnold a dezvăluit un alt secret despre viața sexuală a lui Schwarzenegger, susținând că acesta face amor de cinci ori pe zi pentru a se menține în formă. „Arnie are un apetit nebun. Nu e niciodată singur acasă. Are o groază de musafiri…femei, bineînțeles. Din punctul lui de vedere, e ca și cum ar merge la sală să facă sport”, a afirmat Tom Arnold. 

Brigitte Nielsen, actrița cu care Arnold a avut o aventură în 1985, a recunoscut că, în ciuda dorinței de a flirta, între ei a fost o conexiune specială. „Era un tip aproape timid, foarte simpatic, dar avea un corp imposibil. Nu-l puteai ignora. A fost o experiență minunată”, a spus Nielsen, descriind intensitatea relației lor în timpul filmărilor pentru „Red Sonja”.

Mai multe