#Exclusiv Click!

14 ani dureroși fără Mădălina Manole. Unde sunt, de fapt, hainele ei? Fratele Marian Manole rupe tăcerea: „Au rămas în casa din Otopeni!”. Mesaj pentru unicul fiu al artistei

16 iulie 2024 11:27   Vedete românești

Solista Mădălina Manole s-a stins din viață pe 14 iulie 2009, în ziua în care a împlinit 43 de ani. A fost găsită, fără suflare, în vila ei din Otopeni. La 14 ani de la deces, fratele acesteia, Marian Manole, ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, și despre dorul de unicul fiu al Mădălinei, Petru Jr, pe care nu l-a mai văzut din ziua tragediei.

„Am împărțit cu băiatul meu câteva pachete”

Marian Manole este un munte de durere, și acum, după 14 ani de la decesul Mădălinei. Pe 14 iulie, fratele artistei și fiul lui au fost la cimitirul Bolovani, din Ploiești, pentru a-i duce la mormânt flori și lumânări.

Nu au împărțit însă și din hainele care i-au aparținut artistei, așa cum este tradiția la români: „Am fost la cimitir la Mădălina, am împărțit cu băiatul meu câteva pachete. Eu nu am haine de la Mădălina, au rămas în casa ei de la Otopeni”, spune Marian Manole, exclusiv pentru Click!
Întrebat de reporterul Click! dacă intenționează să organizeze un festival de muzică ușoară, cu numele regretatei cântărețe, Marian Manole ne-a zis, cu o mare doză de regret: „Nu sunt în măsură să organizez eu un festival. Sunt un om simplu, nu organizator de evenimente”.

„Pe nepotul meu nu l-am văzut niciodată”

Marian Manole și-a dorit enorm, după acest necaz, să-și îmbrățișeze singurul nepot, pentru a-și mai alina dorul. Însă, nici la 14 ani de la cumplita zi, care avea să schimbe atâtea destine, nu a reușit să-l întâlnească pe băiat. Marian Manole ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre fiul Mădălinei, făcând însă referire și la fostul cumnat: 

„Pe nepotul meu nu l-am văzut niciodată. Nu am luat legătura cu el, nu sunt lăsat de tutore”.

 Fiul Mădălinei Manole a împlinit 15 ani, pe 8 iunie 2024. În acea zi, Marian Manole a postat pe Facebook un mesaj plin de emoție:

„Împlinește 15 ani! Nu l-am văzut decât o dată, când era bebe mic! Așa a hotărât tutorele lui, de parcă este jucăria lui! Nu este jucăria lui, este copilul Mădălinei și nepotul meu! Cei care poartă numele de Mircea se ascund după copil, juniorul este scutul lor de protecție! Și o duc bine băieții!”.

Mădălina Manole a murit în ziua în care a împlinit 43 de ani

Marea noastră solistă Mădălina Manole a încetat din viață pe 14 iulie 2010, chiar în ziua în care a împlinit 43 de ani. Conform I.N.M.L., Mădălina s-a sinucis înghiţind un pesticid extrem de toxic.

Familia artistei refuză însă să creadă că ea și-ar fi pus capăt zilelor. Redeschide Marian Manole acest dosar controversat, în care și un expert FBI a ridicat unele semne de întrebare privind cauza morții Mădălinei Manole?

„Nu știu acum dacă se va redeschide cazul, vom vedea pe viitor, nu ține de mine, ci de avocat!”, ni s-a mai confesat Marian Manole, exclusiv pentru Click!

Mai multe