Actrița Victoria Răileanu și Adrian Ștefănescu au botezat-o pe fiica lor, Maria!

11 august 2024 10:35   Vedete românești

Actrița Victoria Răileanu și soțul ei, Adrian Ștefănescu, și-au botezat fetița, pe bebelușa Maria, în weekend. Cum s-a îmbrăcat actrița la eveniment?

Victoria Răileanu, emoții mari pentru micuța Maria 

Victoria Răileanu (35 de ani) și soțul ei, Adrian Ștefănescu, au devenit părinții unei fetițe superbe pe 18 iunie. Micuța a primit un nume sfânt, Maria, iar sâmbătă 10 august, bebelușa a fost creștinată.

Victoria și-a dorit un botez discret pentru micuța ei, care a fost foarte cuminte când preotul a băgat-o în cristelniță.

La slujba de la biserică au fost prezenți  doar apropiații celor doi. Actrița a ales să îmbrace o rochie albă la botezul micuței sale, culoare ce simbolizează puritatea.

Simpatica actriță a postat pe rețelele de socializare și o fotografie sugestivă de la biserica unde a fost creștinată bebelușa ei, în care apare alături de nași. 

La 4 ani de la divorțul de Conrad Mericoffer, actrița s-a logodit cu Adrian Ștefănescu, bărbatul pe care l-a cunoscut prin intermediul unei aplicații matrimoniale și care a făcut-o mamă pentru a doua oară. 

Cei doi s-au căsătorit pe data de 30 iulie 2023 într-un cadru cu totul inedit, mai exact pe o barcă în Grecia. 

Actrița mai are un fiu pe nume Carol, rezultat din mariajul cu actorul Conrad Mericoffer.

Vichi Răileanu, în pericol să piardă sarcina!  „Am avut două sângerări puternice”

Actrița Victoria Răileanu (35 de ani) a anunțat în luna ianuarie că este însărcinată, pentru a doua oară. Situația nu a fost, însă, deloc roz în primele luni de sarcină, atunci când actrița s-a simțit rău și a avut probleme de sănătate, printre care și două sângerări provocate de un hematom. 

Actrița a povestit, pe rețelele de socializare, că a fost în pericol chiar să piardă sarcina.

„N-a fost ușor de la început. Primele luni de sarcină m-au prins într-o stare psihică mai grea. Apoi am avut două sângerări puternice provocate de un hematom pe care doamna doctor mi l-a descoperit între peretele uterului si placentă. 

Asta ar fi putut provoca o desprindere de sarcină și în final, pierderea ei. M-am simțit foarte vinovată față de fetița mică pentru că m-am gândit că starea mea psihică a reușit să influențeze sarcina”, a povestit Victoria Răileanu, pe Instagram.



Mai multe