Victoria Răileanu a născut o fetiță de nota 10! Ce nume sfânt poartă bebelușa? „Suntem cei mai fericiți din lume!”

Veste mare în show-biz! Actrița Victoria Răileanu a născut, devenind mamă pentru a doua oară! Actrița a adus pe lume o fetiță de nota 10! Ce nume special poartă micuța?!

Fetița Victoriei Răileanu poartă numele Maria

Victoria Răileanu (35 de ani) și soțul ei, Adrian Ștefănescu, sunt în culmea fericirii!  Actrița a născut o fetiță sănatoasă tun, căreia i-a pus un nume special. 

Actrița a fost cea care a dat vestea cea mare, pe rețelele de socializare, postând și prima imagine cu bebelușa, în brațele părinților săi, chiar de la maternitate. A divulgat cu acest prilej și numele sfânt primit de micuța ei: Maria. 

 „Suntem cei mai fericiți din lume!Bine ai venit, Maria iubită și scumpă!”, a scris Vichi Răileanu, pe Instagram, în dreptul fotografiei înduioșătoare cu micuța. 

Vichi Răileanu, în pericol să piardă sarcina!  „Am avut două sângerări puternice”

Actrița Victoria Răileanu (35 de ani) a anunțat în luna ianuarie că este însărcinată, pentru a doua oară. Situația nu a fost, însă, deloc roz în primele luni de sarcină, atunci când actrița s-a simțit rău și a avut probleme de sănătate, printre care și două sângerări provocate de un hematom. 

Actrița a povestit, pe rețelele de socializare, că a fost în pericol chiar să piardă sarcina.

„N-a fost ușor de la început. Primele luni de sarcină m-au prins într-o stare psihică mai grea. Apoi am avut două sângerări puternice provocate de un hematom pe care doamna doctor mi l-a descoperit între peretele uterului si placentă. 

Asta ar fi putut provoca o desprindere de sarcină și în final, pierderea ei. M-am simțit foarte vinovată față de fetița mică pentru că m-am gândit că starea mea psihică a reușit să influențeze sarcina”, a povestit Victoria Răileanu, pe Instagram.

Actrița mai are un fiu pe nume Carol, rezultat din mariajul cu actorul Conrad Mericoffer.

La 4 ani de la divorțul de Conrad, actrița  s-a logodit cu Adrian Ștefănescu, bărbatul pe care l-a cunoscut prin intermediul unei aplicații matrimoniale și care a făcut-o mamă pentru a doua oară. 

Cei doi s-au căsătorit pe data de 30 iulie 2023 într-un cadru cu totul inedit, mai exact pe o barcă în Grecia. Victoria a decis să poarte o rochie vaporoasă din paiete, completată de un buchet mare de hortensie mov și să aibă un look cât se poate de natural. 
Partenerul său s-a îmbrăcat în ziua nunții într-o cămașă frumoasă albă și pantaloni scurți, de in. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
IMG 3233 png
celine dion jpg
Mihai Petre e1627449427429 webp
iulia vantur colaj instagram jpg
Irina Petrescu Actrita teatru film Romania 800x561 jpg
cub cleopatra stratan edward sanda png
cristina spatar jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net