#Exclusiv Click!

Adina Buzatu, accident în parcul lui Robert Negoiță. Ce a pățit stilistul vedetelor: „Sunt julită toată…”

14 noiembrie 2023 11:57   Vedete românești

Adina Buzatu (46 de ani) a ieșit la alergare în parcul I.O.R, din sectorul 3 al Capitalei, și a pățit-o, nu glumă! E plină de julituri și vânătăi!

La 46 de ani, stilista Adina Buzatu dă clasă multor puștoaice cu corpul întreținut într-o formă fizică de invidiat. 

Adina Buzatu, accident pe pista de alergare!„Am dat cu stângu-n dreptul”

Dar, cum talia subțire cu efort pe măsură se ține, stilista a ieșit, în weekend, la alergat. A ales parcul I.O.R, din sectorul 3 al Capitalei, aflat în subordinea primarului Robert Negoiță. 

Însoțită de un prieten sportiv și el, Adina a dat mai multe ture de parc, încântată la maxim de pista de alergare. Doar că, într-o clipă de neatenție, stilista s-a împiedicat și a căzut pe pistă, alegându-se cu genunchii plini de julituri și vânătăi. 

Cum a făcut Adina Buzatu cunoștință cu pista? „Sunt plină de vânătăi!”

„ Am fost la alergare în parcul I.O.R, unde chiar a fost super. Mă uitam că este curat și frumos și, culmea, au super pistă  de alergare, chiar am fost șocată. 

Am mai alergat acolo dar nu mi-am dat seama că e așa de moale pista. Acum am realizat și chiar m-am bucurat. Mi-a plăcut să alerg, a fost foarte bine, doar că nu am fost atentă!

Vorbeam cu un prieten cu care am alergat și am căzut. Am dat cu stângu-n dreptul la propriu, se întâmplă. Un moment de neatenție și am căzut, m-am lovit la genunchi. 

Așa îmi trebuie, data viitoare o să fiu mai atentă. Nu e ceva grav, dar sunt julită toată și mă ustură încă!”, a povestit stilista întâmplarea din parc, în exclusivitate pentru Click!

Cine este Adina Buzatu?

Născută pe 18 martie 1977, Adina Buzatu a reușit, prin forțe proprii, să ajungă o stilistă cunoscută și apreciată în România.

Adinei i-a plăcut munca de mică, iar, la doar 15 ani, renumita stilistă spăla parbrize în intersecții, pentru a câștiga ceva bănuți de buzunar. 

La 16 ani, era deja angajată într-o firmă de import, iar la 18 ani își găsise de lucru într-un casino bucureștean. Așa se face că, la majorat, stilista îsi cumpărase deja propria casă cu banii ei. 

Stilista a demarat prima ei afacere la vârsta de 20 de ani, compania ei devenind cel mai important exportator de fier vechi din România. Și-a lansat, ulterior, un how-room de pielărie și haine de blană, iar din 2006, a deschis firma pe care o are și acum.

Mai multe