Alex Bodi, gest uimitor față de Ema Uta, după ce blonda s-a despărțit de el

15 aprilie 2022 5:48   Vedete românești
Ultima actualizare:

O relație extrem de discutată în lumea mondenă a ajuns la final. Ema Uta și Alex Bodi s-au despărțit. Un gest al omului de afaceri a dat pe spate fanii din mediul online, după ce make-up artistul a declarat public că e singură.

O surpriză de proporții a uimit opinia publică! Relația de iubire dintre Alex Bodi și Ema Uta, ce se afla oarecum la început, căci debutase anul trecut, în 2021, s-a încheiat. Blonda a anunțat pe rețelele sociale despărțirea, iar fanii au rămas muți de uimire. Despre acest subiect, Click! a scris aici.

Pe cealaltă parte, însă, omul de afaceri a făcut, tot pe rețelele sociale, un gest ce a surprins, de asemenea, fanii. Alex Bodi a păstrat, pe contul său, imagini fosta iubită. Oare se așteaptă la o împăcare?

Alex Bodi caută să se împace cu Ema Uta?

După o relație de vis, în care au ținut-o numai în vacanțe de lux în destinații exotice, petreceri exclusiviste și planuri de viitor, frumoasa și mult discutata relație dintre Ema și Alex a ajuns la final.

Totul părea să meargă perfect, până într-o zi când Ema Uta surprindea opinia publică cu o postare făcută pe Instagram.

Cuplul era extem de apreciat de internauți și avea mii de like-uri și zeci de comentarii la pozele în care apăreau împreună. Se pare, însă, că lucrurile nu au mers bine între aceștia, astfel că s-a decis încheierea relației.

Pentru a mă scuti de viitoarele posibile "atacuri", presupuneri, strategii din partea prese sau ale altor persoane, declarat public că în acest moment nu sunt într-o relaţie cu cineva", a scris Ema Uta, recent, pe InstaStory.   

Citește și Ce aroganță au făcut Bianca Drăgușanu și iubitul. Și-au “negociat” împăcarea în stil mare

Cum s-au cunoscut Ema Uta și Alex Bodi

Foștii îndrăgostiți s-au cunoscut într-un local, anul trecut, unde nu cânta nimeni alta decât Loredana Groza. Bărbatul a remarcat-o pe Ema și a decis să o abordeze. Schimb lung de priviri a urmat între aceștia, semn că ambii își doreau ceva mai mult. Ema Uta recunoștea, atunci, că Alex Bodi este un bărbat pe placul ei.

Eram la o cântare de-ale lui Lori, la un restaurant din București. El mi-a dat un mesaj pe Instagram. Am auzit că este și el acolo. În timp ce eram în restaurant am văzut mesajul. M-am dus la baie și când am ieșit era acolo. Ne-am intersectat privirile. Mă uitam, el se uita la mine. Atunci nu am vorbit absolut nimic. Cum să nu-ți placă de el? E un bărbat bombă”, a povestit Ema Uta.  

Alex Bodi și Ema Uta, oameni de afaceri

Alex Bodi este un controversat om de afaceri, despre care se știe că ar fi persoana de încredere a unui afacerist croat ce are mine de aur în Africa.

Sediul firmei se află în Germania, firma înființând prima companie de cripto-bancă licențiată în lume. Înainte de a strânge o avere colosală din vânzări, acesta a pornit de jos și a avut mai multe afaceri în străinătate.

Ema Uta este, de asemenea, femeie de afaceri și este cunoscută sub denumirea de ''regina transformărilor''. Este pasionată de make-up, iar prin mâinile sale au trecut cele mai cunoscute vedete din România, cum ar fi: Delia, Antonia, Loredana Groza, Alina Eremia și multe altele.

Citește și Ce aroganță au făcut Bianca Drăgușanu și iubitul. Și-au “negociat” împăcarea în stil mare

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe