Alex Leonte, fostul iubit al lui Theo Rose, s-a îndrăgostit! Ea a înlocuit-o pe jurata de la „Vocea României”

8 august 2022 9:53   Vedete românești

Alex Leonte, în vârstă de 28 de ani, nepotul celebrului Nea Mărin, a decis să se consoleze, după ce a fost lăsat cu ochii în soare de către Theo Rose, în vârstă de 25 de ani. 

Theo Rose a decis să-și găsească iubirea în brațele regizorului Anghel Damian, în vârstă de 31 de ani, care, de curând, a fost iubitul actriței și regizoarei Lia Bugnar.

Cum s-a delectat Alex Leonte la Cluj și, mai important, în prezența cui

Trădat în dragoste, Alex Leonte a decis să uite de Theo Rose și s-a deplasat la tocmai la Cluj, la festivalul Untold 2022. Aici, Alex a decis să se regăsească în altă persoană, cu care a purtat lungi conversații la bar, așa cum a surprins Cancan

Citește și: Așteptarea a luat sfârșit! Cum comentează Alex Leonte despărțirea de Theo Rose? Mulți spuneau că l-a înșelat, dar...

Aflat la bar, vedeta s-a împrietenit foarte rapid cu barmanul, care a început să-l servească cu cele mai fine shot-uri de tequila. O perioadă bună de timp, Alex Leonte a uitat complet de Theo Rose și a dat pe gât shot după shot, ba chiar a început să le dea și altora. 

Vezi și: VIDEO Ce ai făcut Theo Rose? Noi dezvăluiri despre despărțirea de Alex Leonte: «E belea mare ce se întâmplă»

După ce s-a delectat cu cele mai fine băuturi, Alex Leonte a început să fumeze. Nu, nu țigări, ci un adevărat trabuc realizat din foi fine, care mergea excelent cu shot-urile de tequila pe care le-a dat la Cluj. 

Aflat sub influența băuturilor alcoolice, dar și amețit de la fumul de trabuc, Alex Leonte a început să danseze și să uite de Theo Rose. Prima se pare că o făcea foarte bine, dar de a doua nu e nimeni sigur. 

Ba chiar mai mult, la bar se afișa, din când în când, câte o domnișoară care ai putea spune că este o clonă a lui Theo Rose, având aceleași trăsături faciale și culoare a părului. Se pare că, totuși, Alex nu a reușit să o uite pe cântăreață. Ori asta, ori are un tipar bine definit, pe care-l urmează cu strictețe. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Mai multe