Alex Delea și Alexandra Duli, cel mai nou cuplu de la „Survivor"?

10 iunie 2022 8:02   Vedete românești

Survivor România a luat sfârșit, iar toți concurenții au ajuns înapoi în România. Alex Delea, câștigătorul emisiunii a ieșit în oraș cu vechii adversari din Dominicană pentru a sărbători cum se cuvine. O fotografie realizată de către Alexandra Duli a pus fanii pe jar! 

Alex Delea, câștigătorul emisiunii, s-a întâlnit în oraș cu o parte dintre foștii concurenți. Între cei care au onorat invitația lui Delea s-au numărat Elena Chiriac, Blaze, Mihaela Stan, dar și Alexandra Duli. 

Citește și: Care este numele real al Alexandrei Duli 

Alexandra a profitat de ocazie și s-a fotografiat alături de Alexandru Delea, într-o ipostază care le-a dat de bănuit fanilor emisiunii că între foștii concurenți ar putea să fie ceva mai mult decât o amiciție. Scenariile au fost alimentate și de Războincii care au scris comentarii cu subînțeles în dreptul imaginii de pe Instagram. 

„Casă de piatră!”, a scris, în timp ce Oana Ciocan le-a transmis: „Casă de piatră, nebunii mei! Și mulți, mulți copilași!”. Și fosta războinică Ana Dobrovie a reacționat: „Mamă, ce frumoși sunteți voi!”. 

De aici până la a crede că Alexandru Delea și Alexandra Duli formează un cuplu nu a fost decât un pas. Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și și-au exprimat încântarea. 

„Doi frumoși!”, „Cei mai frumoși! Pentru voi m-am uitat la Survivor!” „Eu cred că vă potriviți! Nu știu dacă sunteți împreună, dar vă stă bine!”, „Măi nebunilor, e ceea ce pare?”, „Sunteți minunați împreună!”, „Bravo, eram sigur că vă combinați!”, „Doamne ajută să rămâneți împreună tot restul vieții”, au fost doar o parte dintre reacțiile admiratorilor. 

Vezi și: Incredibil! Cât de mult a slăbit Alexandru Delea la Survivor România 

Alex Delea locuiește în Spania, iar Alexandra Duli în Londra 

Rămâne de văzut dacă Alex și Alexandra vor lămuri misterul în ceea ce privește relația lor. Dacă într-adevăr cei doi vor decide să formeze un cuplu, atunci vor trebui să depună efort considerabil pentru ca relația lor să funcționeze având în vedere că Alexandru locuiește în Spania, iar Alexandra petrece o bună parte a timpului în Londra, Marea Britanie. 

Alexandra Duli nu este stăină emisiunilor televizate. În trecut, tânăra a participat la „Burlacul", acolo unde a încercat să-l cucereasă pe Andi Constantin. Atunci a ales să se prezinte în fața publicului folosind numele ei real Alexandra Mucea, nu cu porecla de Duli. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

Mai multe